Czesc,
my od wczoraj juz w domku, strasznie sie ciesze
dostalismy recepte na witB6, kwas foliowy i dicoflor!
za miesiac mamy zrobic usg brzuszka, rtg klatki piersiowej i posiew moczu (robic go co jakis czas)
co do szczepienia to z uwagi na katar odwoluje wizyte!
Ewuncia dzieki, tez walcze z katarem, mi juz przeszlo ale maly zaczal!
Jagoda moj tez pokasluje, a wiem ze plucka i oskrzela ma czyste.
Ewelinka ja podkurczam kolanka do brzuszka jesli maly ma problem z bakam i w ten sposob uciskam brzuszek i maly zaczyna prykac ;-)
Basia super ze juz po chrzcinach
my nie szczepimy na rotawirusy bo nie nie kazde dziecko po niej nie choruje!!!
na pneumokoki (mamy za darmo) i ospe bedziemy szczepic
my od wczoraj juz w domku, strasznie sie ciesze
dostalismy recepte na witB6, kwas foliowy i dicoflor!
za miesiac mamy zrobic usg brzuszka, rtg klatki piersiowej i posiew moczu (robic go co jakis czas)
co do szczepienia to z uwagi na katar odwoluje wizyte!
Ewuncia dzieki, tez walcze z katarem, mi juz przeszlo ale maly zaczal!
Jagoda moj tez pokasluje, a wiem ze plucka i oskrzela ma czyste.
Ewelinka ja podkurczam kolanka do brzuszka jesli maly ma problem z bakam i w ten sposob uciskam brzuszek i maly zaczyna prykac ;-)
Basia super ze juz po chrzcinach

my nie szczepimy na rotawirusy bo nie nie kazde dziecko po niej nie choruje!!!
na pneumokoki (mamy za darmo) i ospe bedziemy szczepic
. Ja byłam prawie pewna, że tam coś jest nie tak, a ponoć takie dolegliwości jak mam, to pikuś i wiele kobiet by tak chciało i że to normalne. Pozszywali mnie przepięknie i pochwa wygląda jakbym nigdy nie rodziła
. No nie wiem... jakoś seksu to ja sobie jeszcze nie wyobrażam, ledwo dałam sobie wziernik wsadzić, choć muszę przyznać, że nie bolało.
. O takie mam właśnie dziecko jak już się w końcu naje
i ostatecznie wygląda to tak, że zabieram go do naszego łózka i tam już sobie razem zasypiamy...Wiem, że to źle, bo jak się nauczy, to go później i butem nie wyrzucimy z łóżka (jak to mówi mój mąż), ale co zrobić?Jak go zostawię w łóżeczku to będzie płakał... Macie jakiś dobry sposób na szybkie uśpienie w nocy?