reklama

Sierpień 2013

reklama
nie wiem ale mam juz dosc, teraz maly spi ale znowu byl cyrk, myslalam ze moze cyc mu nie pasuje bo za duzo mu leci i dawalam kilka razy z butli, teraz zjadl cyca i wypil 50ml, ostatnio robie tak ze jak przy cycu zaczyna plakac, odwracac glowe to go uspokajam i mu nie daje i jak minie 4h od ostatniego karmienia to je bez problemu, tylko przez to juz w ogole nie wiem kiedy on jest glodny, nasze dzieci juz maja po 3 miesiace wiec moze potrzebuja dluzszych przerw miedzy karmieniami

Może rzeczywiście nie potrzebują już tak często jeść...Ja też jestem zdezorientowana jeśli chodzi o karmienie, aby tylko wyjmuję tego cyca i chowam i tak w kółko..

ewuncia, współczuję, bo mój to przynajmniej w nocy śpi i budzi się tylko 2 razy na jedzenie i jest ok

A ja tak sobie myślę, że może jak już ząbki dokuczają dziecku to nie musi być to dziąsełko od razu napuchnięte, może to dziecko już coś tam czuje i mu to nie pasuje ale dziasło puchnie potem?

Coś w tym jest. Hanula od 2-3 dni też rzadziej je. Nie robi za dużych cyrków co prawda, ale przerwy są dłuższe. Wczoraj to myślałam, że mi cyce pourywa. Już chciałam spuszczać, ale ładnie się w końcu dossała. Skończyła ciumkać kolację o 23 i obudziła się o 5. Zjadła nie za dużo i spała do 9. A potem dopiero o 13:30 chciała jeść. Zwykle w dzień co 2 godziny jadła, poza 3 godzinną drzemką na dworze.

Dziewczyny a jadłyście już cytrusy? Od 3 dni patrzą na mnie mandarynki z półmiska i zaraz mi pypeć na języku wyrośnie. Jak na razie czasem wciskam cytrynę do herbaty.

u nas z takim jedzeniem norma, a ostatnio je po 40 wypycha jezykiem, albo sie denerwuje, a za 15 minut daje jej reszte i zjada:eek:

dzisiaj dalam jej chrupka kukurydzianego, ale smakowal:-D:-D, a najlepsze ze marchewka pluje, z jablkiem jeszcze zje ze 2-3 lyzeczki a najbardziej smakuje jej kaszka Sinlac, ktora smierdzi przeokrutnie:laugh2:

Kupciusia sprobuj tej mandarynki, pol na poczatek i zobacz na reakcje Hani. juz 3 miesiace, wiec pomalu wszystko wprowadzaj.

Witajcie ją już próbowałam wszystkiego cytrusów także i ostatnio kupiłam się na bigos choć to akurat małej nie służy a moja lena mam wrażenie że je częściej przynajmniej w nocy budziła się 2 razy a ostatnio jest3 4 razy dziś pierwszy raz po porodzie byłam pograć w siatkówkę mam pytanie uprawiacie jakieś ćwiczenia aby wrócić do formy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry