basia89
Fanka BB :)
Hej ! 
Tak też dziewczyny zrobię, podam zwykłą manne do obiadku i zobaczymy.
Madziasek, do Warszawy z Bytomia też mam kawal drogi, szczególnie jak się prawa jazdy nie ma.. Kleik podaje juz od jakiegoś czasu na noc do butelki i jest ok
Taka J., kiedy wprowadzasz mleko nr 2 ? Bedziesz je najpierw mieszać z 1 ? Ja muszę w tym tyg iść po receptę i chyba juz poprosze o 2
rampampam, chyba Jagoda kiedyś grupę na fb zakładała
Kurcze moze też kupie ten kubek niekapek bo Kubuś mi nic innego niechce pic :/ soki, herbatki, wodę.. Jak podaje to tylko smoczek gryzie i się śmieje.. Góra dwa łyki zrobi i to wszystko.. A jakie macie te kubeczki??
Tak też dziewczyny zrobię, podam zwykłą manne do obiadku i zobaczymy.
Madziasek, do Warszawy z Bytomia też mam kawal drogi, szczególnie jak się prawa jazdy nie ma.. Kleik podaje juz od jakiegoś czasu na noc do butelki i jest ok
Taka J., kiedy wprowadzasz mleko nr 2 ? Bedziesz je najpierw mieszać z 1 ? Ja muszę w tym tyg iść po receptę i chyba juz poprosze o 2
rampampam, chyba Jagoda kiedyś grupę na fb zakładała
Kurcze moze też kupie ten kubek niekapek bo Kubuś mi nic innego niechce pic :/ soki, herbatki, wodę.. Jak podaje to tylko smoczek gryzie i się śmieje.. Góra dwa łyki zrobi i to wszystko.. A jakie macie te kubeczki??

może to skok albo zęby... Nie mam pojęcia.... Dodatkowo dziś w nocy bolał go brzuch i nie mógł zrobić kupki i do godziny 2 marudzenie, a później wstawanie co 20 minut albo częściej, dopiero ok 5 usnął na 2,5 godziny... Wczoraj dostał kilka łyżeczek jabłuszka i nie wiem czy to nie przez to. Dziś zrobił kupkę normalnie, ale na wszelki wypadek dziś nie dostanie... jak na złość wczoraj popołudniu miałam jakoś mało pokarmu, mały siedział prawie caly czas przy cycu i płakał, bo mało co mu leciało, dopiero wieczorem ok 21 wszystko wróciło do normy....