reklama

Sierpień 2013

aga163 wow już 6 ząb?moja jeszcze BEZ i chyba jedyna na forum:dry:może coś wyjdzie bo ma takie półokrągłe na dziąsełku.
basia ja ubieram mojej rajstopki i na to jakieś spodenki,na górę bodziak z długim rękawem i kurteczka

reklama
takaj moja od tygodnia nie ma apetytu nic jej wcisnąć nie można nawet mam problem z podawaniem antybiotyku.Pije z cyca to nie wiem ile,kaszki robię pół porcji bo nie zjada a szkoda wyrzucać

aga163 przechodzimy przez to samo, nieszczęsne zęby!!! Mój nie zjadł obiadu, no może z 4 łyżeczki, popił tylko trochę soczku, teraz śpi, ciekawe jak długo. Zimno na dworze, wiatr straszny. Nic mi się nie chce, a na 18 idę na spotkanie z ludźmi ze studiów, wcale mi się nie chce ale ostatnio nie poszłam to głupio znowu nie iść.
Co do rajtek, to ja zakładam i też nie mam się za wariatkę, ale na to tylko welurowy kombinezon, bez spodni, a w domu to w samych rajtuzach lata.
Jaką kaszkę Wasze dzieci lubią najbardziej?

My2013 a mój ma apetyt jak nigdy zjadł duży słoik 250 gruszek i 190 mojej zupki, z piciem gorzej. Trzeba przetrwać te zęby Mój pospał 1,5 h i wstał z trochę lepszym humorem, pobawił się bez ryku 30 min :-) Idź na spotkanie dobrze to Ci zrobi, chociaż na chwilę się rozerwiesz. Ja dzś miałam ochotę wyjść i wrócić za tydzień...Też mi się nic nie chcę, chyba ta pogoda tak na nas wpływa. Co do kaszek to praktyczie każdą zje, najmniej mu smakowała bananowa z bobovity expert, mi też średnio smakowała ;-)

reklama
Aurelia mój ostatnio ugryzl sobie melona ale za duży był kawałek i sobie z nim nie poradził a ja się tylko wystraszyłam, ale w zupie jak ma większe troszke kawałki daje rade nie wypluwa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry