reklama

Sierpień 2013

reklama
Grinula, szczerze to nawet nie wiem jak jest w Chłapowie bo jedziemy pierwszy raz.. zdecydowałam się na tą miejscowość przypadkiem, po prostu spodobał nam się domek bo jedziemy z kuzynem. No i do morza blisko. A kiedy jedziecie ?? My wyjeżdżamy 16stego czerwca :)

Właśnie trzydniówka to nie jest na pewno bo Kuba nie gorączkował.. A wysypka tylko na placach.. Chyba, że przegrzany?? Ubieram mu od jakiegoś czasu body na szelkach i na to bluzkę z długim rękawem.. nigdy wcześniej tak "grubo" nie ubierałam ale odkąd tyra po panelach całym ciałkiem to bałam się, żeby się nie przeziębił. A nurofen mamy malinowy ale nie wiem, czy smak może uczulić ?

Hm.. a może coś w tym jest, że nasze maluchy tak się z płaczem budzą.. może faktycznie górne zębiska ??

Aurelia, myślę, że nie powinno być problemu z wystawieniem umowy.. może zadzwoń do nich do wyślą na maila.. co to dla nich skserować umowę i wysłać ;-)

DZIEWCZYNY CAŁY CZAS PISZĘ NUROFEN A MAMY IBUFEN ;P

Ostatnia edycja:
Dziewczyny no oczywiście macie rację, chodziło mi o deflegmin, to na "d" i to na "d" więc tak mi się napisało :zawstydzona/y:

Venicee mam nadzieję, że olbas pomoże, nam pomaga, ja robię te parówy co pisałam, jak postawię w spialni jedną szklankę niedaleko łóżeczka to się super unosi a wkraplam tylko 3 kropelki ale zamykam pokój od razu. Wiadomo, że w nocy się ulatnia ten zapach ale przez pierwsze 2-3 godziny jest czad, udrażnia ładnie.

Basia nurofen czy ibufen to na tych samych składnikach prawdopodobnie jest. Mój też dostał takich krostek jak opisujesz tylko pod brzuszkiem, nad sisiakiem, smaruję sudokremem i póki co w miarę znikło, też się zastanawiam co to, ale skoro znika po sudokremie ... nie wiem.

no mam nadzieję ze pomoże..jak na razie nie widzę poprawy :(
w dobrych wiadomości ..Miki dziś prawie wstał w łóżeczku turystycznym :D superrrr
nic mu nie wolno wziąć ..od razu się buntuje...oj rośnie mi charakterek oj rosnie...

Dziewczyny nie pisalam wczesniej bo mi z glowy wylecialo ale wyniki tsh i mocz mam ok, wiec nie wiem skad te zle samopoczucie, zawroty glowy...
obcielam tez wloski malemu bo wchodzily mu w oczka, kurcze juz nie ma ciemnych wloskow, bedzie jak mama i tata bo tez mielismy blond wloski w jego wieku :-D

Venicee moj Miki tez podobnie sypia ;-)

Basiu to moga byc potowki, jesli masz krem nivea baby sos posmaruj (lub czyms innym) i bedzie ok. Nam zawsze pomaga
:-D

Grinula, Basia my nam morze ruszamy 13 czerwca (Stegna, Krynica Morska)

Venicee moj tez ma niezly charakterek ;-)ugotowalam dzisiaj buraczkowa z malutkimi pulpecikami z mieska indyka, pierwszy raz taka zupke mu zrobilam i wyszla bardzo pyszna. Miki zadowolony :-)

Pogoda się pogarsza u nas niestety, dobrze, że spacer zaliczony.
Ja nad polskim morzem nie byłam z 10 lat już ale chyba nie pojadę bo mój mąż nie cierpi polskiego morza, ze względu na pogodę czy raczej jej ciągły brak i na to, że człowiek na człowieku siedzi i za nic nie chce tam jechać. W sumie też mnie nie ciągnie tam ale wyjechać gdzieś bym chciała, nawet na 2 dni.

Ja nad polskim morzem nie byłam z 10 lat już ale chyba nie pojadę bo mój mąż nie cierpi polskiego morza, ze względu na pogodę czy raczej jej ciągły brak i na to, że człowiek na człowieku siedzi i za nic nie chce tam jechać. W sumie też mnie nie ciągnie tam ale wyjechać gdzieś bym chciała, nawet na 2 dni.

reklama
Basia my jedziemy jeszcze nie wiem kiedy, pewnie po 27 czerwca, bo synek ma uroczyste zakonczenie przedszkola i nie mozna tego olac, albo przed -jak bedzie pogoda, u nas z urlopami nie ma problemu.

Wrocilam ze spacerku, gosia w wozku kimnela, nie zdazyla do domu dojechac, teraz spi w tym wozku, zobaczymy jak dlugo.
A ja kawka i obiad- pierogi z serem.

Ile teraz spia Wasze maluchy w dzien??? moja 2 razy dziennie, rano kolo 9 godzinke, i kolo 13-14 godzinke..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry