Witajcie,
U nas ze spaniem bardzo fajnie, Tymcio spi do 8 czasami mu się zdarza spac do 8:30, po zmianie czasu jest tak samo.
Co do zabków to mam nadzieje że bedziemy miec chwilowy spokój , mamy ich 16, najgorsze były teraz co sie przebijały trójki bo wszystkie naraz ale już wszystko wraca do normy, nawet apetyt wraca co mnie bardzo cieszy.
Madziasek okazało się że nie mam szwów hehe byłam na kontroli i nawet jest dobrze, nie wchłonęły mi się do końca takie guzki i przez to mam jeszcze l4 i ;-D jeszcze siedzę w domu do 11 listopada, normalnie miałam dzisiaj juz iść do pracy.Troche mnie teraz noga pobolewa bo chodzę już bez ponczochy uciskowej ale ogólnie to juz smigam wszędzie, widziałam kobiete która ze mna leżała i miała zylaka usówanego tradycyjna metoda to do tej pory ma problemy z chodzeniem.
W czwartek wieczorem pojechalam do Rzeszowa bo w piatek rano miałam lekarza i Tymcio zostal z moja mama i kuzynką, to była pierwsza nocka bez dziecka i jak się wyspałam !!!! spałam tak macno aż byłam w szoku, jak wróciłam do domu na wieczór to jak Tymcio mnie zobaczył to był taki zdziwiony nie chciał do mnie podejść, ale póżniej już się przeprosił hehe. Mieszka już z nami moja kuzynka , Timi ja uwielbia tak sie fajnie bawią więc mogę spokojnie wracać do pracy.
miłego dnia życze i pozdrawiam u nas piękne sloneczko