reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Ja też tego nie rozumiem :D ale mam tak w tej ciąży, że wszystko mnie porusza :D nawet nie chodzi o jako taki płacz tylko o wzruszenie :D nie mam zupełnie tak jak niektóre z Was, że odpala mi się karabin. Strasznie się uwrażliwiłam na wszystko :D nawet na wymioty :D

reklama
Ja już po badaniu :-) Bobas ma niecałe 4cm, jest kilka dni młodszy niż OM, ale rozwija się prawidłowo (na ostatniej wizycie termin z USG wyszedł tak samo). Na ostatnim badaniu widziałam tylko maleńki zarodeczek a teraz już główka, machanie nóżkami i rączkami, niesamowite :-D
Lekarz pozwolił wejść tatusiowi na badanie, ale po dopochwowym. Ubrałam się i dla niego było już przez brzuch. Trochę mniej wyraźnie było widać, ale i tak mu się podobało :-p
31.01 mam genetyczne.
Zdjęcie mojego akrobaty na odpowiednim wątku. Życzę Wam wszystkim udanego popołudnia!!! :-) Ja zacieszam niesamowicie :-)

Margo25 - Ja mam podobnie, płaczę na prawie każdym filmie i serialu :-D Nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało. Ale "odpalić karabin" też lubię, u mnie jedno z drugim się nie wyklucza :-p

A ja mam prośbę jak któraś z was będzie już oglądać wózki to moglybyscie mi strzelić kilka realistycznych fotek xlandera xrun bo mam strasznie na niego ochotę ale on chyba tylko na polskim rynku istnieje... I mam trochę daleko a jakoś nie znajduje żadnych osobistych opinii tylko same komercyjne teksty :/ i jakbyscie ewentualnie widziały wózek który ma: 3kola popowane, hamulec ręczny, duża/głęboka siatkę na zakupy...z reszta może ktoś założy temat wózków i wyprawki na lato bo chyba w sumie mam dużo pytań hehe I jak przyjade do polandii to chciałabym mieć gotowa listę to do to buy bo pewnie będę 2tyg może 3max...i tak naprawdę to strasznie mało czasu na ogarniecie rodziny i zakupów + jakiś odpoczynek heh :)

Ja myslę, że w swoim czasie (juz całkiem niedługo) powstaną wątki i wyprawkowe i wózkowe :-)
xlander to chyba rzeczywiście polski wynalazek ...
Co do wózków z 3 pompowanymi kołami to mi się kojarzy np MaxiCosi Mura 3, ale ta ma chyba tylko nożny hamulec ...
Ja mam po Stasiu Teutonię Mistral S i jakbym miała kupować znowu to na pewno byłby to ten sam model.

Margo25- już jestem po wizycie wszystkonjest w jak najlepszym pożadku:happy: nastepna wizyta 04,02 i odbedzie sie wtedy badanie usg genetyczne(200zł) dzidzia juz jest coraz bardziej wyrazna i dzis nawet sie ruszała przy usg...

Iza, moja siostra miała XLandera i wszystko było ok oprócz spacerówki - dziecko jej zjeżdżało z siedzenia. Nie było regulacji nachylenia siedziska i mała cały czas lądowała na tym pałąku. Ale może była to inna wersja, a nie Xrun - zapytam się jej i Ci napiszę jutro.

Druga siostra miała Peg-Perego i był znacznie lepszy w ogólnym ujęciu.

Margo25 ale u Ciebie hormony szaleją :-) ja na razie mam tak, że wszystko mnie wkurza.

Ewirut1 cieszę się, że na wizycie wszystko ok.

Ja dziś czuje się strasznie osłabiona, mój żołądek wariuje :-(

jejjjj dziewczyny czy wam też jest tak zimno? normalnie nie wychodzę spod kołdry, mam nadzieję, że to nie zwiastuje nic złego? :(

reklama
no witam was wszytskie:) ja dzis juz po wizycie oczywiscie serducho biło jak poprzednio 180/min junior ma 2.35 cm i ma sie dobrze mimo malych plamień (niewiadomego pochodzenia) 07.02 mam prenatalne z testem z krwi a 12.02 kolejna wizytę ogólnie wszytsko wygląda stabilnie ale kazal sie nie przemęczac i dostałam L4
Nie powiem ale zdziwiło mnie bardzo ze kazał mi odstawić kwas foliowy cos możecie powiedziec na ten temat??? a i dostałam antybiotyk bo mam CRP podwyzszone a niewiadomo gdzie ten stan zapalny:(((( a i jeszcze ból pleców dokucza a to dopiero poczatki

Do góry