heloł Mamuśki:-)
ewirut ja też objawów prawie nie mam, poza bólem (.)(.).. no i wczorajszym pawikiem
maciejka mi ginka na ostatnim usg, w tamtym tyg dała posłuchać serduszka.. wiedziałam, jak jestem zestresowana po tym plamieniu, więc słysząc ten cudowny dźwięk uspokoiłam się
mgd super, że masz to usg genetyczne już za sobą, ja mam we wtorek i się już stresuję.. dzisiaj znowu mi się śniło, ze poroniłam:-(
domi ja też co rano muszę zwlec mojego synusia z łóżka, co nie jest łatwym zadaniem, ubłagać, by poszedł zrobić siusiu, umyć ząbki i buźkę.. no i jeszcze jedno wielkie zadanie-ubrać się.. ojj nie jest lekko, ale dajemy radę;-)
ewirut nie zaleca się gorących kąpieli w ciąży, raczej prysznic.. no i ja się do tego stosuję
izkaaaa no super wieści, czekałam na nie z niecirpliwością!!! ja mam genetyczne we wtorek, to będziemy się razem stresować hehe
malgora witaj.. współczuję takich przeżyć :-(
cwietka ja jestem wierząca i wiem, że tylko dzięki Bogu udało mi się zajść w tą ciążę..
all me mnie przez ostatnie 1,5 tygodnia bolał dosyć mocno brzuch.. byłam u ginki i jest ok.. teraz mam we wtorek usg, ale od wczoraj brzuch przestał boleć
zenia gratuluję bliżniaczków, rozgość się:-)
ja jeszcze aż tak wielkiego apetytu nie mam,waga na razie bez zmian.. choć wczoraj o dziwo musiałam zjeść Knoppersa, bo chciało mi się coś słodkiego.. i miałam mega ochotę na zupę pomidorową z ryżem, więc nagotowałam wieeelki gar
ale się rozpisałam ufff...