Maciejkaa
Fanka BB :)
Moja gin ta która prowadziła 1 ciążę i do której się przenoszę powrotemCzytając wasze posty o usg genetycznym nasunelo mi się pytanie...czy wyniki są wysyłane poczta? Nie mówią odrazu czy jest ok???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moja gin ta która prowadziła 1 ciążę i do której się przenoszę powrotemCzytając wasze posty o usg genetycznym nasunelo mi się pytanie...czy wyniki są wysyłane poczta? Nie mówią odrazu czy jest ok???
Moja gin mnie tak samo pocieszała, a na początku ciąży jak mnie tak piersi mocno bolały to chodziłam i spałam w staniku sportowym który w ogóle nie przeszkadzaCzuje się strasznie, ale ciesze się, bo mój gin powiedzial, ze to dobry objaw. Do tego moje piersi sa tak obolałe ze zwykły dotyk przyprawia mnie o dreszcze.
. Loleczka, miło cię znowu widzieć:-)
Ja bym odpuściła z szybkim rozbieraniem i sadzaniem jak chce zrobić kupę - zwłaszcza, że potem długo trzyma, a to tez niedobrze. Sporo dzieciaczków ma w ogóle problem z kupą na nocnik na początku. Puki co dobrze zachęcać go do siadania, pokazywać, że to fajne. Jakby już chciał siadać z gołą pupą to wtedy jeśli uda mu się zrobić siku albo kupę to bić brawo, mówić że to super. Już chyba kiedyś pisałam ale u nas sprawdziły się naklejki jako nagrody