Maciejkaa
Fanka BB :)
Moja gin ta która prowadziła 1 ciążę i do której się przenoszę powrotemCzytając wasze posty o usg genetycznym nasunelo mi się pytanie...czy wyniki są wysyłane poczta? Nie mówią odrazu czy jest ok???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja gin ta która prowadziła 1 ciążę i do której się przenoszę powrotemCzytając wasze posty o usg genetycznym nasunelo mi się pytanie...czy wyniki są wysyłane poczta? Nie mówią odrazu czy jest ok???
Moja gin mnie tak samo pocieszała, a na początku ciąży jak mnie tak piersi mocno bolały to chodziłam i spałam w staniku sportowym który w ogóle nie przeszkadzaCzuje się strasznie, ale ciesze się, bo mój gin powiedzial, ze to dobry objaw. Do tego moje piersi sa tak obolałe ze zwykły dotyk przyprawia mnie o dreszcze.
. Loleczka, miło cię znowu widzieć:-)
Ja bym odpuściła z szybkim rozbieraniem i sadzaniem jak chce zrobić kupę - zwłaszcza, że potem długo trzyma, a to tez niedobrze. Sporo dzieciaczków ma w ogóle problem z kupą na nocnik na początku. Puki co dobrze zachęcać go do siadania, pokazywać, że to fajne. Jakby już chciał siadać z gołą pupą to wtedy jeśli uda mu się zrobić siku albo kupę to bić brawo, mówić że to super. Już chyba kiedyś pisałam ale u nas sprawdziły się naklejki jako nagrody