Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Nigdy nie słyszałam, żeby z powodu tego, że ktos w ciąży farbuje wlosy innym kolorem niż zielony, to sprawił, że mimo wszystko wlsoki wyszły zielone...Jakie macie doświadczenia z farbowaniem włosów w ciąży, chodzi mi głównie o alergie i ewentualne zielone włosy. Ja normalnie nie mam żadnych alergii, ale teraz, jak już pisałam, prawie na wszystko. Wiecie coś na temat farb Biokap Nutrikolor, znalazłam w internetowej aptece jako produkt do skory wrażliwej, kobiet w ciąży i karmiących.
Owszem może pojawić się jakieś uczulenie i wtedy najlepiej zrobić najpierw próbę na malym skrawku skóry 

najlepsze jest to, że malutko za taką usługę tylko 150 zł, a do tego bierze tylko wtedy kiedy badanie wyjdzie (rozumiem, że wtedy kiedy widać co ma byc widać)
Według gina nalepiej umówić się między 16-20 tyg ciąży i tak też zrobię! Cieszę się jak głupia, bo juz mnie straszono, że u nas takie badanie od 300 zl w górę!
Dlatego mam nadzieje że druga niunia będzie taka grzeczna za niemowlaka jak Lenka no ale tak jak napisałaś to często się sprawdza że drugie dziecko jest przeciwieństwem pierwszego.
Czy Wy współżyjecie normalnie czy raczej się wstrzymałyście z seksem do drugiego trymestru. Otóż ja wczoraj wieczorkiem troszkę zaszalałam z mężem i szczerze nigdy się tak koszmarnie nie czułam
Strasznie bolała mnie pochwa a nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło :-( Miałyście tak kiedyś ??