reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
Franekkimono kto wie :-)
A ja dziś rano przestraszyłam się. Obudziłam się z bólami i jak się tylko ruszyłam to jakby mnie coś rozrywało, teraz na szczęście przeszło. Miłego dnia dziewczyny
A ja dziś rano przestraszyłam się. Obudziłam się z bólami i jak się tylko ruszyłam to jakby mnie coś rozrywało, teraz na szczęście przeszło. Miłego dnia dziewczyny
Maciejkaa
Fanka BB :)
Dziś jestem jakaś smutna :-( gorszy dzień czy coś ..
Mąż mnie denerwuje, synek niegrzeczny. Myślę ze też to ciągle siedzenie w domu mnie przytłacza..
Został nam w sumie tylko katar, więc może przejdziemy się do moich rodziców po obiedzie bo nie pada.
Margo - kwas foliowy do 12 tygodnia. Od 13 tygodnia można brać witaminki
ja kończę już kwas i kupię sobie te witaminy. W poprzedniej ciąży i podczas karmienia brałam prenatal Clasic.
Mąż mnie denerwuje, synek niegrzeczny. Myślę ze też to ciągle siedzenie w domu mnie przytłacza..
Został nam w sumie tylko katar, więc może przejdziemy się do moich rodziców po obiedzie bo nie pada.
Margo - kwas foliowy do 12 tygodnia. Od 13 tygodnia można brać witaminki
Zenia- bardziej przypadkowo ;-) Szukałam odpowiedniego imienia dla dziewczynki - zaczynającego się na I,kończącego oczywiście na A i trzyliterowego i testowałam różne spółgłoski lecąc po kolei. Doszłam do R i stwierdziłam,że idealne, oznajmiłam radośnie Małżonowi, że jak będzie dzieczynka, to Ira, a on szczęśliwy do granic możliwości ;-) "A może Eta?", na co ja z radością, że tak 
Oczywiście nie unieszczęśliwimy swojego dziecka w ten sposób, chociaż słowa "Ira" oraz "Eta" bardzo mi sie podobają, ale jednak nie przepadam za organizacjami, które próbują przeforsować swoje opinie za pomocą zamachów terrorystycznych i innych agresji.
A tak w ogóle, to się witam :-)

Oczywiście nie unieszczęśliwimy swojego dziecka w ten sposób, chociaż słowa "Ira" oraz "Eta" bardzo mi sie podobają, ale jednak nie przepadam za organizacjami, które próbują przeforsować swoje opinie za pomocą zamachów terrorystycznych i innych agresji.
A tak w ogóle, to się witam :-)
widzę, że tu cisza.. coś w gwoli ciekawostki wam dam do poczytania 
Wszystko, czego nie wiesz o ciąży - Joe Monster
http://www.joemonster.org/art/17041/Czego_nie_wiedzialas_o_ciazy tu sie czesc powtarza ale jest też coś innego
Wszystko, czego nie wiesz o ciąży - Joe Monster
http://www.joemonster.org/art/17041/Czego_nie_wiedzialas_o_ciazy tu sie czesc powtarza ale jest też coś innego
Ostatnia edycja:
reklama
panna.migotka
Zaangażowana w BB
Hej
Widzę, że w weekendy jakaś cisza na forum...
Ja mam znów mdłości i wymioty haha
A myślałam, że mi przeszło na dobre (od ostatniej soboty było przecież dobrze).
Margo z tego co wiem, to kwas foliowy do 14 tygodnia się bierze, ale można do końca ciąży
Ja od ostatniej wizyty nie biorę już folika, tylko witaminki (Centrum Materna) i tam też jest te 0,4 kwasu foliowego, więc będę brała do końca ciąży i potem też przy karmieniu. Tak myślę czy nie dokupić teraz omegi-3, bo niby dobrze brać w II trymestrze, spytam się lekarza w piątek 
Izka fajne te skarpetki
cwietka mojej koleżanki pies ma na imię Ira
Eta mi się za to podoba. W sumie ciekawe czy by w urzędzie przeszło 
Ja mam znów mdłości i wymioty haha
Margo z tego co wiem, to kwas foliowy do 14 tygodnia się bierze, ale można do końca ciąży
Izka fajne te skarpetki
cwietka mojej koleżanki pies ma na imię Ira