reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

reklama
madziarena trzymay mooooocno kciuki!!!!!!!
cwietka dzieki za przepis na nalewkę, na pewno wypróbuję:-)
:no:zaraz ruszam do pracy na cały dzień oj jak mi się nie chce
miłego dnia

Madziaren bardzo mocno trzymam kciuki!

A ja sobie wykrakałam ... jak mnie mdłości złapałay o 8:40 w metrze tak teraz to po prostu juz jakas masakra ... jak Wy to wytrzymujecie ...

Witam :-)

Nie wiem czy mnie pamiętacie? Pisałam tu trochę jakieś 2 tygodnie temu. Potem brakowało mi czasu, ale że się przeziębiłam i dostałam zwolnienie na najbliższy tydzień to mam nadzieję trochę nadrobić :) Widzę, że coraz więcej dziewczyn z terminem na sierpień - super :-)

Pisałyście o wadze. Ja poprzednią ciążę zaczynałam z 54 kg przy 168 wzrostu. W ciąży przybyło mi 12 kilo, ale potem w ciągu 2 miesięcy spadło 15. Teraz zaczynam z 55 i zobaczymy jaki będzie wynik końcowy :-D

Co do samopoczucia, to u mnie na razie jest ok, lekkie mdłości ale na razie bez wymiotów, które nie dawały mi żyć w pierwszej ciąży. Ale jeszcze nic straconego, bo wtedy zaczęły się równo w 6 tygodniu :-D

Pozdrawiam Was i mam nadzieję teraz pisać i czytać w miarę na bieżąco :)

mgd- gratuluje super wyników :-) Wizyte mamy w ten sam dzień więc zdamy sobie relacje ;) Widzę, że Ty masz o 3 dni starszego bobaska niż ja, więc pewnie teramin będe miała coś koło tego dnia co Ty ;) Nie wiem dokładnie kiedy miałam owu, zobaczymy co mi powie Pani doktor 11-tgo :) Juz sie nie mogę doczekać.
Widzę, że masz też skarbka 5-cio miesięcznego to szybciutko ta druga ciąża :)

weronika.m - witamy !! kochana nie ma co sie nastawiać z góry na niepowodzenie.... zobaczymy co Ci lekarz powie na wizycie. Je też byłam przerażona przed wizytą, bo tyle sie naczytałam na necie, że można było sie załamać. Przykro mi, że z pierwszym dzidzi nie wyszło ale w większości przypadkach za drugim razem już jest oki. Mam własnie koleżanke która tez poroniła nawet w 4 m-cu a teraz ma już roczną córe i wszystko było oki. Więc nie nastawiaj się, nie martw i nie stresuj bo to źle wpływa na dziecko. Trzymam kciuki za Was.;-) I napisz po wizycie co i jak :)
Pozdrowionka dla reszty sierpnióweczek :-)

mnie wczoraj mdłości złapały ok.17:00,wymiotowałam do 19 ;/ potem do północy się męczyłam z mdłościami ale poleżałam na boczku mąż pomasował po brzuniu i jakoś przeszło ;) w dodatku doszła wątroba bo niestety mam wzw b ;/
wujek google potrafi nastraszyć masz racje sabinkaseda . będę pisała co i jak w czwartek wieczorem ;)

Madziaren trzymamy mocno wszyscy kciuki,mam nadzieje że będzie dobrze!

Ostatnia edycja:
Dzien dobry...

mialam tyyyle napisac ale, post Madzi mnie rozbil... Kochana jestesmy myslami z Toba...daj znac po wizycie.. Moze masz jakiegos krwiaczka? I to on krwawi??

lece pod prysznic poki Myszon spi i do roboty, czas przed swiateczny spedza mi sen z powiek... Pracuje do rana, potem mala, jeszcze domowe obowiazki...aaaa. 27 jedziemy do Polski to sobie odbije :D

reklama
Madziarena - trzymam kciuki, żeby wszystko było ok. Daj znać po wizycie!

Multimama - witamy :-) Chyba póki co jesteś tu jedyną podwójną mamą :-)

Ja dzisiaj na wizytę. Ciekawe, jak tam w środku sparwa wygląda.
No ale póki co do roboty. Prania nie mam czasu wywiesić, bo ciągle przed kompem siedzę i stukam jakieś tabelki nudne. Buuu!!!

Do góry