Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Z taka figura jak ty to tylko do Top Model albo na wybieg;-) U mnie maz od poczatku ciazy mowi na mnie "wieloryb", "hipopotam", kazdego dnia przynajmniej z kilka razy musi to powiedziec zeby mi cisnienie podskoczylo.. Szkoda, ze on jest szczuply, a nie gruby to przynajmniej moglabym mu oddac slownie
Zawsze możesz mu dociąć w druga stronę .. zazwyczaj faceci mają hopla na punkcie postawnego ciała więc łatwo o ciętą ripostęktr, kochana widzialam Twoje zdjecie z koncowki ciazy i nie wygladasz na hipciaZ taka figura jak ty to tylko do Top Model albo na wybieg;-) U mnie maz od poczatku ciazy mowi na mnie "wieloryb", "hipopotam", kazdego dnia przynajmniej z kilka razy musi to powiedziec zeby mi cisnienie podskoczylo.. Szkoda, ze on jest szczuply, a nie gruby to przynajmniej moglabym mu oddac slownie
![]()
A szaszłyki robiłam najzwyklejsze drobiowe z papryką, cebulą, cukinią i boczkiem. Usmażyłam na patelni grillowej i zrobiłam sos tzatziki. Co do ważenia. To mnie też ważą w ciuchach ale buty zdejmuję sama nie pytana