Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ewcik - a nie masz jakiegoś lekarza, do którego mogłabyś zadzwonić (bo jeśli dobrze kojarzę, to to usg robił Ci nie Twój lekarz?). Jeśli nie, to może faktycznie jedź do szpitala sprawdzić....

teraz zachowuje się normalnie, zjadł małe śniadanie, ale ja ledwo żyje
dzwoniłam do mojej gin wczoraj i powiedziała, że jeśli taka sytuacja się powtórzy, od razu mam do szpitala jechać.. więc jej reakcja była zupełnie inna, niż tamtego lekarza i to mi dało do myślenia..
trochę dziwne
wiesz co mi jakos nie wygodnie dlatego spac nie moge - cos mi brzuch wczoraj twardnial potem synek kopal i tak jedno do drugiego - plus mam stresy z imieniem
bo tomek walczy o bruce
, wiesz co ja bym poszla gdzies do innego lekarza sie dowiedziec czy to jest bezpieczne i to sprawdzic jeszcze raz czy to byla tylko 1 sytuacja
, bidulek dobrze ze cos zjadl chociaz - oby tez duzo pil, co do kostiumow nie mam zielonego pojecia wiec nie wypowiadam sie ;-)
- a co do wyjsc to tez sie staramy wychodzic z T poki mozna hehe bo potem sie skonczy;-)