Maghdalena
Fanka BB :)
Witam się z miłymi Koleżankami 
Już po kłuciu i śniadanku pysznym, słodkim i niezdrowym w nagrodę (chociaż wcale źle nie znoszę pobierania krwi, hehe).
Damagi, oczywiście że pamiętam i czekałam na Ciebie!
M.Lena, współczuję relacji z rodzicami, ale dasz sobie radę! Ja mieszkam daleko od mamy, ale wiem, że i tak bym nie chciała, żeby mama u mnie mieszkała i pomagała przy moim pierwszym dzieciątku, czyli teraz
chociaż mam z mamą super relacje.
Franek, mnie też czeka pakowanie "dobytku" w kartony, tylko zastanawiam się skąd je wziąć, bo potrzebuję dużych, a nie takich małych jak w sklepikach na osiedlu... A Ty skąd masz kartony?
Loleczka, zdrówka!
Madziasek, zazdroszczę szaleństw Bąbelka
u mnie szaleje od środka, mąż jeszcze nic nie może poczuć...
Miłego dnia, Kobitki!
Już po kłuciu i śniadanku pysznym, słodkim i niezdrowym w nagrodę (chociaż wcale źle nie znoszę pobierania krwi, hehe).
Damagi, oczywiście że pamiętam i czekałam na Ciebie!
M.Lena, współczuję relacji z rodzicami, ale dasz sobie radę! Ja mieszkam daleko od mamy, ale wiem, że i tak bym nie chciała, żeby mama u mnie mieszkała i pomagała przy moim pierwszym dzieciątku, czyli teraz
Franek, mnie też czeka pakowanie "dobytku" w kartony, tylko zastanawiam się skąd je wziąć, bo potrzebuję dużych, a nie takich małych jak w sklepikach na osiedlu... A Ty skąd masz kartony?
Loleczka, zdrówka!
Madziasek, zazdroszczę szaleństw Bąbelka
Miłego dnia, Kobitki!
Weekend spędziłam praktycznie cały poza domem, ale teraz mam straszny ból gardła więc pewnie coś złapałam.. Pogoda cudna, nic tylko na spacer 

dzisiaj mi go wyczyściła i zatruła, ja z tych nerwów się porczałam.. bo chodziłąm do tamtego kretyna i on zawsze mówił, że wszystko ok, a tu jeszcze ze 2 zęby do robienia będą plus ta kanałówka!!! potwornie się zdenerwowałam... ehhh
Postaram sie znow wykręcić w tematy.