reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2013

A ja zaraz wcinam obiad i... chyba obejrzę sobie film :-)(który pewnie po połowie przerodzi się w drzemkę, bo zarwałam nockę.)
Muszę się ciut zrelaksować, na jutro już ogarnięte wszystko, późniejszym popołudniem odświeżę jeszcze biologię i będzie cacy ;)

reklama
Ja za 3 godziny mam pierwsze zebranie rodziców w szkole mojego synka, troche się stresuję, co oni tam będą gadać, jacy rodzice innych uczniów będą, jaka nauczycielka (o to najbardziej).

Cześć :* dziewczyny źle znoszę te wysokie temp :( puchne :-(

taka j. - a to Twój synek idzie jako 6 czy r latek do 1 klasy ?

A nic się nie zmieniło w tej kwestii? Jeszcze nie wszystko stracone, przed wyborami jesteśmy to teraz są w stanie wszystko zrobić dla ludzi :D

Jasne, ja myślę, że to przejdzie bo u nas wysłać 6 latka do szkoły to jest paranoja.

saguaro - a jaką masz wadę wzroku? mi ginka kazała iść do okulisty, by zbadał oczy i stwierdził czy mogę rodzić sn, w poprzedniej ciąży nie było przeciwwskazań, choć mam dużą wadę -6 i -5.5. Mam wizytę w czwartek i jestem ciekawa co powie tym razem, to chyba zależy od stanu rogówki, ale nie pamiętam już dokładnie

Ja mam taką samą wadę jak Ty. Zbadała mi dno oka i stwierdziła, że nie ma wskazań do cięcia cesarskiego. Jednak jak będę chciała to mi takie wypisze. No i nie wiem co robić...

reklama
Wróciłam z zebrania rodziców, póki co tak średnio, pani jakaś taka ostra mi się wydaje, albo po prostu ma taki wyraz twarzy, rodzice w większości to tacy pewniacy ale myślę, że jacyś fajni się znajdą, liczę na to. Ogólnie w klasie synka jest 16 osób, dostałam wyprawkę, którą muszę wykupić, masa rzeczy, 2 strony zapisane! Masakra. Książki zamówione już w szkole. No zobaczymy. Jutro chyba przejdę się do dyrektor przedszkola i zapytam czy można zapisać synka na pierwsze 2 tygodnie lipca na zajęcia, płaci się z tego co zrozumiałam 100 na te 2 tygodnie i od 8 do 13 zajmują się dziećmi. Niby jestem w domu ale mnie bardziej chodzi o to, żeby synek poznał się z dziećmi z tej miejscowości, może byłoby mu łatwiej potem iść do szkoły ale nie wiem czy nie jest już za późno, chyba jutro pójdę i zapytam po prostu.

Do góry