reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniaczki na dużym ekranie ;D

reklama
pierwszy film poszedł przez stronkę www.wyslijto.pl a drugi www.youtube.com
ta druga stronka strasznie niszczy jakość co widać, bo zmniejsza do flasha, no ale nie jest najgorzej, to teraz czekam na waze filmiki, my mamy juz około 80 ::) takich krótkich, aha do tej pierwszej stronki ja zmniejszałam film za pomocą programu Virtual Dub

He he gaga obejrzałam twój film i sobie przypomniałam ,ze mama moje rodzeństwo też tak usypiała . Tylko ,że huśtawka była inna wieszana w drzwiach i wyglądała jak takie siedzonko na rower. Ta twoja zajmuje miejsce - niestety.
A Julkę dzisiaj huśtaliśmy też na placu zabaw , ale była zadowolona tylko chciała próbować jak smakuje farba na łańcuchu :p

reklama
buuu.. a my mamy długie filmy - bo na kamarze cyfr. ale nie mamy kur...wskiego kableka zeby kamere podłaczyc do kompa - nie do kupienia w Polsce :mad: :mad:. Może cos na aparat nagram????

Do góry