Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A skąd zamawiałaś? Może jeszcze wyślą i będą w sobotęZamówiłam termometr i testy i miały niby jutro być, ale nadal nawet nadane nie zostały, także dopiero w poniedziałek będą![]()
Ja zrobiłam na szybko wrapa z kurczakiem i zieleniną i sosem majonezowo-ketchupowymnp
1. Co macie na obiad
2. Co niestandardowego Was obrzydza
na obiad wiadomo co miałam, a obrzydzają mnie pestki, kości, ogryzki i generalnie wszystko co miało kontakt z wnętrzem ust i leży se na widoku
Mnie też... w palce nie złapię, mam taką długą pęsete do tegoJa zrobiłam na szybko wrapa z kurczakiem i zieleniną i sosem majonezowo-ketchupowym
Co do drugiego to obrzydzają mnie moje włosy w odpływie, ale to raczej oczywiste![]()
Daj spokój, ciągle bym podjadała. Wyjebali by mnie za żarcie w pracyJa pracowałam w maku, to była moja najlepsza praca![]()
Dziękuję, bardzo cenna informacja dla mnie w tym momencieZamrażania komórek nie polecam z doświadczenia
np
1. Co macie na obiad
2. Co niestandardowego Was obrzydza
na obiad wiadomo co miałam, a obrzydzają mnie pestki, kości, ogryzki i generalnie wszystko co miało kontakt z wnętrzem ust i leży se na widoku
Może nie podjadałam, bo nie mogłam, ale i tak codziennie jadłam, bo mieliśmy zniżkiDaj spokój, ciągle bym podjadała. Wyjebali by mnie za żarcie w pracy
Jak jadę do biura to przejeżdżam koło maczka I nawet nie wiecie jak muszę się powstrzymywać żeby tam nie skręcić, a na powrocie jeszcze gorzej jest![]()
Mnie też... w palce nie złapię, mam taką długą pęsete do tego![]()