Magdalena09
Fanka BB :)
ale przyznaję się że wypiłam 1/3 szklankigdzie tak ciężarnej alkohol dawać! Należy mu się!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale przyznaję się że wypiłam 1/3 szklankigdzie tak ciężarnej alkohol dawać! Należy mu się!
Mój się spisał zrobił kolacje, to nic, że miesiąc będę po nim sprzątać kuchnie, kupił orzeszki...Chyba dzisiaj taki dzień - ja tez myślałam, żeby jednak wyprowadzić mojego do lasu i na chwile tam zostawić![]()
Podejrzewam, że robiła to specjalnie bo mnie wtedy nie lubiłaDobrze mieć taką teściowa![]()
no i co narobiłaś...
a jak wsadze typowi palec w dupe, to kto ma palec w dupie, ja czy on?Suchar na dziś.
Sraczka to paradoks. Niby rzadko, a często.
W temacie ogarniania kuchni - mój wrócił z zakupów, zostawił cześć rzeczy na blacie, wraz z brudnymi naczyniami (bo zmywarka była pełna i nie chciało mu się wyciągnąć) i poszedł kosić trawę. Wróciłam ze spaceru, wzięłam się za ogarnianie tego burdelu, a po chwili usłyszałam pytanie „co robisz?” (spoiler - stałam z rękami pod wodą, trzymając w jednej ręce talerz, a w drugiej gąbkę do zmywania naczyńMój się spisał zrobił kolacje, to nic, że miesiąc będę po nim sprzątać kuchnie, kupił orzeszki...
Grubo!Podejrzewam, że robiła to specjalnie bo mnie wtedy nie lubiłaJak była pora obiadowa to kiedyś zapyta się już męża kiedy wychodzę bo obiad jest
albo była zdolna do tego żeby przynieść mu obiad na talerzu a ja mogłam jedynie powąchać
Jak się dowiedziała o zaręczynach to musiała się pogodzić
teraz jest dla mnie miła i jest spoko
![]()
Nie trzonować tylko spełniać swoje zachcianki smakoweJeszcze trzeba dziś nabić 20 stron, a wszyscy poszli trzonować. Co za bezsens. Nie mogę wstawiać gifów gów na przez 20 stron