kicikocia
Fanka BB :)
Nie, Steam Plus XXL.
No to tego nie znienawidzisz
Ja trójkątny też na niego wymieniłam. Dla mnie ma tylko jeden minus. Kabel mógłby być dłuższy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie, Steam Plus XXL.
U mnie od razu był taki normalny raczej, ale w moim przypadku krwawienie z odstawienia i miesiączka niewiele się objawowo różniły.U mnie się burza właśnie rozkręcamało mile dźwięki dla ucha
Mam pytanie do dziewczyn, które odstawiły niedawno tabletki antykoncepcyjne. Czy pierwszy okres, nie z odstawienia tylko już ten "normalny" był u Was bardzo intensywny? Czy raczej taki "niewiadomo co"?
Przed tabletkami moje okresy były strasznie intensywne, bolesne, aż mdlałam. A ten to taki jest... No nie wiem niby jest, trochę go nie ma. Trochę więcej krwi, potem praktycznie nic. Brzuch delikatnie ćmi, nie wykręca z bólu, a nawet na tabletkach mnie wykręcałozawsze pierwszy dzień ledwo żyłam, drugiego wracałam powoli do życia. Dziś jest drugi dzień, a ja mam wrażenie jakby się jeszcze nie zaczęło, bo nic się nie dzieje
ostatnie dwa krwawienia z odstawienia też były delikatniejsze ale brzuch mimo to wykręcało z bólu a teraz nic
![]()
Trzymam kciuki za następny cyklMelduję że cykl stracony. Biala kreska.![]()
Czyli to normalneU mnie był taki sobie, o ile wcześniej z 3 dni intensywne i bolesne, potem 2 mniej tak ten po odstawieniu był wręcz skąpy jak na mnie i praktycznie bezbolesnyi bez żadnych skrzepów, bo przed ciążą i pigułkami było ich dosyć sporo.
Ja swojego nadal lubięDziś przyszedł mi mop parowy z viledy. Byłam w szoku, że taki leciuśki, zwrotny i w ogóle po pierwszym użyciu jestem bardzo zadowolona. Myłam podłogi z przyjemnością.Ciekawe kiedy go znienawidzę.
![]()
Może się jeszcze rozkręci u mnie. Zobaczymy.U mnie od razu był taki normalny raczej, ale w moim przypadku krwawienie z odstawienia i miesiączka niewiele się objawowo różniły.Okres tylko trochę dłuższy i ciut obfitszy jest.
Wymiociny to jeszcze pół biedy, najgorsze są gnijące odleżynyOperacje, sekcje, zwłoki mogę oglądać i jeść. Aromat wymiocin mnie obrzydza![]()
Chyba takCzyli to normalne![]()
Nie było mi dane widzieć i mam nadzieję że nie będzie mi dane. W sumie do wszystkiego idzie się przyzwyczaić. Kiedyś brzydziło mnie wiele rzeczy, w teraz mało co.Wymiociny to jeszcze pół biedy, najgorsze są gnijące odleżynyPodziwiam ludzi, którym to nie przeszkadza