Avy
Fanka BB :)
Było jedno pełnoprawne ruchańsko w niedzielę, a owu była w niedzielę lub poniedziałek. Więc... zobaczymy. Nie spodziewałam się tej owu absolutnieW końcu miała owu!
Mam nadzieję Avy, że chociaż podziałałaś?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Było jedno pełnoprawne ruchańsko w niedzielę, a owu była w niedzielę lub poniedziałek. Więc... zobaczymy. Nie spodziewałam się tej owu absolutnieW końcu miała owu!
Mam nadzieję Avy, że chociaż podziałałaś?
Ja dziś taka osłabiona jestem nie dożycia.... A tu jeszcze czeka mnie przytulanieTak, ja brałam. Ale ja te wszystkie leki znoszę super dobrze i nie miałam żadnych skutków ubocznych.
Nam kazała tak: seks, zaraz po zastrzyk i dzień później seks.Ginekolog kazała się "przytulać" 24h i 36h po zastrzyku. Czyli dziś nie musimy jeszcze nic robić ?Ovi wzięłam o 9 rano
Było jedno pełnoprawne ruchańsko w niedzielę, a owu była w niedzielę lub poniedziałek. Więc... zobaczymy. Nie spodziewałam się tej owu absolutnie![]()
Tja... Chyba efekt jojo
A z czym jest u Was problem?Nam kazała tak: seks, zaraz po zastrzyk i dzień później seks.
Nie zadziałało![]()