Bolilol
Fanka BB :)
dobra tam, nie liczy się ilość, a jakośćW ogóle miałyśmy bić rekord stron w tym miesiącu, a tu co? Jutro połowa miesiąca, a my nawet 500 stron nie mamy. Wrzucamy ulubionego gifa dla podbicia statystyk![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dobra tam, nie liczy się ilość, a jakośćW ogóle miałyśmy bić rekord stron w tym miesiącu, a tu co? Jutro połowa miesiąca, a my nawet 500 stron nie mamy. Wrzucamy ulubionego gifa dla podbicia statystyk![]()
Hmmm dobrze to bym nie szalałaDobrze wspominasz SN?
Wybaczcie zniknęłam na Mazurach@nudella gdzie Ty się podziewasz?![]()
U mnie plan najgorszy z możliwych... Idę do pracy@Mimi94 gratulacje!
Mój mąż ma w tym tygodniu nocki, a mnie wg apki powinna jakoś teraz wpadać owulacja, więc będziemy sę musieli jakoś pogimnastykować, żeby zgrać się czasowo
Jakie plany macie na jutro? My gdzieś byśmy wybyli, ale zniechęca nas wizja tych tłumów...
Ja to Was podziwiam za te ćwiczeniaPowiem wam, że po 100 sekundach planka to 100 przysiadów pod rząd to się wydaje pikuś![]()
Pomyśl jaki potem będziesz mieć super brzuchPowiem wam, że po 100 sekundach planka to 100 przysiadów pod rząd to się wydaje pikuś![]()
Myślę, że warto pójść nawet na jednorazowa wizytę zobaczyć czy nie masz mięśni pospinanychdzięki. Zastanawiam się czy się nie wybrać, więc chciałabym wiedzieć wszystko![]()
Mojadobra tam, nie liczy się ilość, a jakośćwięc możecie mniej pisać, ale za to macie wysikać pozytywy
![]()