Kosinka94
Moderator
A może nieO, to ja dzisiaj od rana. Ciąża urojona.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A może nieO, to ja dzisiaj od rana. Ciąża urojona.![]()
Wolę Twoje wędzonkiBardzo dobrze, że nie lubisz! Przynajmniej mi nie wyżresz moich ulubionych![]()
Powinnas mieć nick królowa wina albo Pani żuliaJa bym chyba nie wytrzymała wiedząc, że mam w domu. Podczas sprzątania z miesiąc temu znalazłam paczkę z 2 fajkami i jak stało się coś mocno stresującego w przedostatnią sobote, to obie wypaliłam. A najgorsze, że ledwo pamiętam te piekną chwilę, bo tuż przed tym obalilam butelkę wina w 15 minut![]()
a to działkę ROD mamy od 5 lat i sobie chwalimy. Tylko ona jest ok 4km od domu więc nie zawsze jest jak tam pojechać. Ale jak są ciepłe dni to tam najczęściej siedzimy. Teraz właśnie rozbudowujemy altanę bo taka rudera tam była, że jak deszcz pada to nie było gdzie się schowacBardziej chodziło mi o coś w stylu działki ROD![]()
zawsze możesz wysłać miJa tam lubię tylko z orzechami, resztę zjem tylko dlatego żeby nie wyrzucić![]()
Też jakieś dziwne mdłości miałam rano, ale przede owu to się nie liczyO, to ja dzisiaj od rana. Ciąża urojona.![]()
a zaczęłaś już sikać czy jeszcze się trzymasz?![]()
Już rzadko dostaje, bo zaznaczyłam że uwielbiam rafaello, toffi, ptasie mleczko i wszystkie mleczne czekolady z orzechamizawsze możesz wysłać mi![]()
Też jakieś dziwne mdłości miałam rano, ale przede owu to się nie liczy![]()