Avy
Fanka BB :)
Ej, ja Ci mogę zrobić pomidorową z idealnie wyliczoną kalorycznością
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej, ja Ci mogę zrobić pomidorową z idealnie wyliczoną kalorycznością
Czy mi się zdaje, czy widzę serce?Uformowałam je sama. Nie jest idealnie, ale jest tanio![]()
Ale gotowałam 8 minut i następnym razem bym gotowała krócej bo trochę się rozciapałA nie mówiłam, że nie jest taki zły![]()
No tak się ułożyły gałęzieCzy mi się zdaje, czy widzę serce?
Ani na OpolskimTo chyba na jakimś innym Śląsku bo u mojego męża się tak nie jadło![]()
I najgorsze, że kipi jak pojebany!Ale gotowałam 8 minut i następnym razem bym gotowała krócej bo trochę się rozciapał
Nie, bo ja makaron trzymam od razu w zupieEj, ja Ci mogę zrobić pomidorową z idealnie wyliczoną kalorycznościąŻaden problem
![]()
Mi nic nie kipiało xDI najgorsze, że kipi jak pojebany!
Po prostu wymyślaszNie, bo ja makaron trzymam od razu w zupiewięc musiałabym liczyć makaron też sztukami, nie tylko wagowo
ZajebisteUformowałam je sama. Nie jest idealnie, ale jest tanio![]()