Moonstone
Moderator
Staro - winek się mówi. Wytrawnych na dodatekmyślisz, że nikt Cię nie śledzi?Dobrze wiesz, że masz zapas kciuków starowinek

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Staro - winek się mówi. Wytrawnych na dodatekmyślisz, że nikt Cię nie śledzi?Dobrze wiesz, że masz zapas kciuków starowinek

Ja widzęHej .
Czy widzicieie tu druga kreskę czy tylko ja mam zwidy ?
Już tak długo się staramy ... W zeszłym roku mialam w 9 tyg poronienie. Podświadomość się cieszy ale też są obawy ;)
myślisz, że nikt Cię nie śledzi?Dobrze wiesz, że masz zapas kciuków starowinek

nie mówi tylko pisze, jak już chcesz być taka poprawna!Staro - winek się mówi. Wytrawnych na dodatek
 Znikam, ale będę podglądać
 Znikam, ale będę podglądać  

.Jak chłop wróci z roboty tylko muszę mu jakiś kit nawciskać po co nagle na krew jadę
Akurat wina to było aż nadto i teraz mi wstyd, że się tak najebałamStaro - winek się mówi. Wytrawnych na dodatek

Jak dla mnie to ciąża, a nie cieńLaski widzicie cienie ?
Pink 2x plus jakiś ostatni Horien.
Patrze do mojej szuflady i kurva nie mam nic innego. Same pinki.
Ale u mnie NIGDY nie było cienia ...

LOLU mnie 9 dpo i też biel także
Welcome wrześniowe kreski

widaj jak nic!!!
 widaj jak nic!!! 

W takiej sytuacji poszłabym do ginekologa albo poprosiła o e-receptęDziewczyny doradzcie... Dziś wyniki bety i myślę czy nie jechać do mojej ginekolog (chociaż wizytę mam dopiero na 08.09) bo kończy mi się duphaston i nid wiem co dalej robić, czy mój lekarz rodzinny wystawi mi receptę?
 jak jesteś jego pacjentką to bez problemu powinien wystawić
 jak jesteś jego pacjentką to bez problemu powinien wystawićTo dobrze że się najebałas, teraz już nie będziesz mieć okazjiAkurat wina to było aż nadto i teraz mi wstyd, że się tak najebałam