Kejcik
Fanka BB :)
i właśnie mnie olśniło, ze lekarz nasz powiedział, ze z moczu tez uznaooo, byłabym wdzięczna. Bo widzę w bocianie w cenniku, że jest opcja albo wymaz albo z moczu. Mam nadzieję, że się uda, że będzie z moczu![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i właśnie mnie olśniło, ze lekarz nasz powiedział, ze z moczu tez uznaooo, byłabym wdzięczna. Bo widzę w bocianie w cenniku, że jest opcja albo wymaz albo z moczu. Mam nadzieję, że się uda, że będzie z moczu![]()
Mój miał stresa. A okazało się ze gdyby poczekał dzień to by nie musiał oddawać. Z drugiej strony cieszę się ze mamy te wyniki (chociaż były bez szału)Jakbym widziała swojego Starego, lekarzy boi się jak ogniaale co do badań nasienia robi bez problemu, jak się pytałam mówił, że to badanie jak każde inne, więc na szczęście nie ma on jakiegoś dyskomfortu przy tym.
A chodzi o MUCha?i właśnie mnie olśniło, ze lekarz nasz powiedział, ze z moczu tez uzna![]()
Przed pierwszym razem też się stresował dlatego poszłam z nimMój miał stresa. A okazało się ze gdyby poczekał dzień to by nie musiał oddawać. Z drugiej strony cieszę się ze mamy te wyniki (chociaż były bez szału)
Paweł wolał po żołniersku samPrzed pierwszym razem też się stresował dlatego poszłam z nimw sumie to mi przypomniałyście, że muszę znów go wysłać na badania, bo dawno już nie miał, a przez wakacje zapewne mu się jeszcze pogorszyły.
To ja myślę że byłabym tylko większym stresoremPrzed pierwszym razem też się stresował dlatego poszłam z nimw sumie to mi przypomniałyście, że muszę znów go wysłać na badania, bo dawno już nie miał, a przez wakacje zapewne mu się jeszcze pogorszyły.
dostaliśmy tylko chlamydię trachomatis metodą PCR, doktorek mówił, że będziemy czekać na to najdłużej, do 3 tygodni, w punkcie tez tak powiedzieli, tymczasem badanie było w sobotę a już mam wynikA chodzi o MUCha?
mój też sam chodzi i załatwia co trzebaPaweł wolał po żołniersku sam
Trzymam kciuki, żeby nie były takie złe![]()
to się Twój (a w sumie Twojego Starego) problem rozwiązałi właśnie mnie olśniło, ze lekarz nasz powiedział, ze z moczu tez uzna![]()
poniekąd dzięki Tobieto się Twój (a w sumie Twojego Starego) problem rozwiązał![]()