Brownie1992
Moderator
Ja mam smoothie z burakaOdpalam mohito, czy ktoś ze mną?
Choć ja dziś dużo nie mogę, bo jutro idę na Kinder party![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam smoothie z burakaOdpalam mohito, czy ktoś ze mną?
jestem dobrym człowiekiem, więc udam, że tego nie czytałam.Ja mam smoothie z buraka![]()
Jesteś dziś dla mnie niezbyt miłajestem dobrym człowiekiem, więc udam, że tego nie czytałam.
niby gdzie? ;> ja jestem dzisiaj mega miła dla wszystkich, nawet wam ciekawostki podrzucam, helołJesteś dziś dla mnie niezbyt miła![]()
A zastanawiałam się czy sobie coś polać do szkła, ale mówię sama? No ale jak mam towarzystwo to sobie polejeOdpalam mohito, czy ktoś ze mną?
z nami nigdy nie jesteś samaA zastanawiałam się czy sobie coś polać do szkła, ale mówię sama? No ale jak mam towarzystwo to sobie poleje![]()
Udajesz, że nie czytasz moich postów!niby gdzie? ;> ja jestem dzisiaj mega miła dla wszystkich, nawet wam ciekawostki podrzucam, heloł
Ale czy dla mnie?
ale że jak to?Udajesz, że nie czytasz moich postów!