A
asia1808
Gość
Dobra wczoraj miałam zacząć ćwiczyć i trochę się udało. Był wczoraj basen i nawet pływałam
a wieczorem rower
ale te upały mnie wykańczają

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wapółczuję tego stresu!@Bolilol wyzwanie robię, ale teraz robię nie regularnie i znów będę jutro robić 2 dni wyzwania w 1.
Dzień miałam aktywny, zakończony grillem. Oczywiście trzeba było jeść po korek (zjadłam tyle samo ile mężczyźni)
Starszy dziś mucił zborze u ludzi, niestety zabrał się za to dość późno. Nadeszła sporą ulewa i w oddali pogrzmiewło, słyszę że jedzie więc wychylam się z garażu żeby popatrzeć, jak to przemieszcza się tym kombajnem w strugach deszczu. Aż tu nagle - jeb! Kuźwa, myślami że ten piorun leci w niego! Na szczęście uderzył tuż nad nim, ale to co przeżyłam w tych ułamkach sekundy jest nie do opisania.
kurcze, szkoda@Bolilol możesz mi wpisać negatyw. W przyszłym miesiącu już nie sikam, tylko czekam grzecznie na okres, bo mój smutek zamienił się we wkurwienie. Już nawet nie chce mi się przyglądać i doszukiwać tej drugiej kreski.![]()
dzień dobry!Dzień dobry dziewczęta
![]()
.Dziewczyny jak prawidłowo zdiagnozować niedomogę lutealną? Właśnie rozkręca mi się okres. To mój najkrótszy cykl jaki pamiętam (23dni). Progesteron 7dpo nigdy nie dobił u mnie nawet do 12. Faza lutealna wg moich obserwacji ma 10-11dni. I tak sobie myślę, że może warto podiagnozować się też w tym kierunku.
I jeszcze drugie pytanie. Wymazy MUCHA robiłyście u lekarza czy w laboratoriach, które oferują pobieranie ich?