Lwica1410
Fanka BB :)
Koleżanka zaczęła świec mając 20 lat, jak miała 25 była już platynową blondynką jak o sobie mówiDaj spokój... Ja już od 5 lat siwieję, a jeszcze nie dobiłam 30.Szkoda, że nie da się tego wyłączyć.
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Koleżanka zaczęła świec mając 20 lat, jak miała 25 była już platynową blondynką jak o sobie mówiDaj spokój... Ja już od 5 lat siwieję, a jeszcze nie dobiłam 30.Szkoda, że nie da się tego wyłączyć.
![]()
ja już dawno na wadze nie byłam ale chyba nie spodoba mi się co mi pokażeJa wlazłam na wagę. I po tym wczorajszym maczku średnio zadowolona jestem![]()
ja mam niestety to samo i dupa rośnieGeneralnie jadłam lepiej jak miałam mobilizacje w postaci cukrzycy. Ale po tym jak krzywa wyszła mi ideolo to poooolecialam i nie umiem się ogarnąć.
Moja mama, obecnie lat 60, siwieć zaczęła jakieś 5 lat temu. Nie jakoś bardzo, ale już trochę siwych jest. U mnie wcześniej się zaczęło, puki co kilka sztuk.Dobra, nie było gownoburzy dawno, posty się nie nabiją same. No więc: nie mam żadnego siwego włosa. Nigdy nie miałam.
Mi się zawsze ryba odbijało, nie ważne kiedy jadłam.Ja się „odobraziłam” na suple i jem od tygodnia sumiennie. No i niestety odbija mi się rybą z puerii -.- czy ktoś ma jakiś sposób żeby się nie odbijało? Brać tabletki w połowie jedzenia? Bo ja zawsze jem po posiłku….
U mnie rodzice wiedzieli, że są problemy. O promieniu nie mówiłam. Czasem mama gderała, że na psy tyle wydajemy a sobą byśmy się zajęli. Mieszkam daleko od rodziny więc nie wiedzieli, że latamy po lekarzach. Bardzo się ciszą że w końcu się udało, puki co nie pytają kiedy kolejne.Moi rodzice wiedzą tylko o jednym moim poronieniu bo musiałam iść. do szpitala. O drugim nie mówiłam nic. Powiedziałam im, żeby mi nie życzyli drugiego dziecka i nie mówili, żebym sobie zrobiła córeczkę bo sa marne szansę na dziecko. Ale wiedzą, że latam po lekarzach i chciałabym mieć. Więc chyba liczą bardzo na to, stąd te teksty.
Bardziej bolą teksty od rodziny męża, że nie mam drugiego bo jestem leniwa albo, że wolimy imprezować i wyjeżdżać a z jednym łatwiej.... ale nigdy nie usłyszałam tego wprost a szybko bym ukróciła takie gadanie.
Ja bardzo długo miałam włosy po tyłek, kiedyś ściełam do ramion, od tamtej pory rosną max do połowy pleców i dłuższe nie chcą.Zazdro! Ja obcinam raz, dwa razy w roku końcówki i dosłownie cały czas mam taka sama długość włosów. 1,5 roku brania suplementów skończyły się tym ze tylko baby hairy na grzywce rosną
Wydaje mi się ze po prostu moja głowa już dłuższych włosów nie wyprodukuje i to mój limit![]()
U mnie tydzień temu było 68ja już dawno na wadze nie byłam ale chyba nie spodoba mi się co mi pokaże![]()
U mnie np jeśli chodzi o trombofilie mam zrobić nadania we wrześniu . Objaw taki ,ze już drugi raz dostałam zatoru płucnego . U mnie krwawienia jeśli chodzi o rany nigdy bardzo nie krwawiły za to okres miałam obfity . Pani hematolog mówi ,ze prawdopodobnie mam już nabyta dlatego robimy badania . Teraz biorę tabletki zakrzepowe ,a w ciąży brałam cały czas clexan a od kwietnia swą razy dziennie i cały połóg. U mnie w rodzinie dziedziczone jest gęsta krew . U mnie jeśli chodzi o ciąże to pierwsza starania 2.5 roku ciężki przebieg różne choroby ciężki poród itp druga starania 1.5 roku trzecia starania pol roku a o czwarta można powiedzieć ze w pierwszym cyklu . Ciąża problemowa .A trombofilia objawia sie jakoś konkretnie? W sensie prócz problemów z płodnością.
Moj ginekolog na razie nie chce mi nic rozszerzonego dac żeby sie zbadać bo do roku daje nam czas. Fajnie że wam sie udało znaleźć przyczynę i że ma ona rozwiązanie. Ja po cichu licze że nam tez w końcu zaskoczy. Jak czytam historie jak ludzie latami się starają, poświęcają nie tylko czas i pieniądze ale przede wszystkim zdrowie (ciagle stymulacje,różne leki na pewno nie pozostają bez wpływu)to sie zastanawiam na ile ja jestem zdeterminowana żeby mieć dzieci.