reklama

Sierpniowe mamy 2015

Beatka, a gdzie w de? Długa droga do domu?

Co do oddychania, to mam tak samo. Bez ciąży wiecznie przy otwartym oknie, a teraz to śpię mężowi w nogach, byleby głowę mieć bliskonokna.

Cina, super!
Moja mama przyleci dopiero jak sie mała urodzi. Chłopcy wyjada do polski 20lipca i wroca raEm z moimi rodzicami po
Porodzie, jak sie poskladam. Troszkę mi żal, ze nie bedzie moich myszek w tym momencie, ale chce żeby dobrze sie bawili i byli w Polsce z dziadkami i kuzynami.
Ja tez jestem aspołeczna prZed i zaraz po porodzie.

reklama
Ja tez teraz przez tydzień sama ze starszą córka. Jak się zacznie w tym tyg to chyba z młodą pojadę rodzic :-D bo nie mam tu nikogo. Pod koniec lipca moja sis przylatuje żeby pomóc wiec lepiej niech maluch czeka :-)

Beata - o kurcze, współczuję tego roku rozłąki i to jeszcze w takim czasie..

Cinamona - to mi akurat nie przeszkadza czyjas obecność, raczej tęsknię za ludźmi :-)

I spałam dziś tragicznie.. Nerki mnie bolały, kręgosłup i ząb, a od zęba glowa.. :-\

Moj m tez jeszcze wyjeżdża do polski na tydzien. Nie wiemy jeszcze kiedy dokładnie, ale w ciagu dwóch tygodni.
Jest mi to straaaaasznie na rękę i straszę moja inwestorke [emoji12][emoji12]

Ja się nie nadaję na związek na odległość więc podziwiam Beata ! Chociaż mój mi ostatnio tak na nerwy działa, że może dobrze by go było gdzieś wysłać na tydzień, to może bym się stęskniła i było by ok ;) ehhh te hormony ciążowe :P

Planowaliśmy rodzic razem ale teraz to na pewno nie zdąży:-( przy Nadii bylo tak ze o 23 poczulam bole o 5 odeszły wody a o 7 juz byla na świecie. A mówią ze drugie się rodzi szybciej wiec się nie ludze że zdąży. Mam mu dac znac kiedy się zacznie i wyjedzie najszybciej jak się da. Także zostane ze wszystkim sama..

Beatka. Innego wyjścia nie macie. Byleby on miał tez swoją wyjazdowa walizkę gotowa ;)
Współczuje sytuacji ale
Wiem, ze czasami
Choliera wyjścia nie ma.
Najważniejsze, byś miała
Komfort pod każdym innym względem. Trzymam kciuki by jednak zdążył!! Albo wstrzelił sie w czas kiedy bedzie w Polsce! [emoji8][emoji8]

Ja jozia 68h, lula 24h wiec rzeczywiscie szybciej, ale moim tempem to moj m z polski na rowerze zdążyłby przyjechać [emoji12][emoji12]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry