reklama

Sierpniowe mamy 2015

Beatka hahaha weekend jest! Maź nie bedzie kial nic przeciwko haha

Myśle, ze jeśli evelinka sie nie rozpakowała (mimo tego, ze mam takie przeczucie) to ty będziesz nr 2 [emoji16] bo mi czop w poprzedniej ciąży tez odchodził kilka dobrych tygodni.. Wiec nie jest u mnie wyznacznikiem.
Krwawienie szyjki jest, jak ta juz pęka, to wiem ze juz potrEbna jej pomoc.

A mi jest obojętnie kiedy urodzę, byleby nie było upału, nie pękły mi żylaki na cipce, bo i tak wstarxJaaco Bedą mnie tam kroić (bedą wylupywac te komórki nowotworowe) i żebym sie chociaż porZasnienwyspala, no mam ogromny problem z zasypianiem teraz, bo chciałabym byc w jakiejś formie po porodzie.

A czy za dwa tygodnie czy Za 4, to juz niech mała decyduje. Ja mogę sobie chcieć ;) a przy tej długiej teraz szyjce pewnie poczekam sobie na koniec listy haha.

Sugar, ja nie panikuje. Tylko wam melduje, ze juz jest interesująco i bez kija nie podchodź ;) dla mnie ostatnie tygodnie sa najgorszym okresem ciąży.

reklama
Anneu musisz myslec pozytywnie, bedzie dobrze.

Akuku to ty sie szykuj jak sie boisz ze nie zdarzysz.
Co ci jeszcze brakuje?

Ja musze tylko zdemontowac spacerowke i zamontowac budke na wozek. I obnizyc lozeczko.
No i spakowac torbe. W czwartek przylatuja moi rodzice to w czasie ich pobytu wszystko zrobie. I pozniej tylko czekac...

Mi tez twardnieje brzuch coraz czesniej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry