Dziewczyny mnie chcieli przt Emilku do domu wygonic bo 2 cm rozwarcia i skurcze nieregularne i wody odeszly ale mialam wrocic pozniej ...ale m sie nie zgodzil bo z Vikim ledwo zdazylismy juz... z Emilkiem gdybym pojechala do domu to bym urodzila w domu bo nieregularne skurcze mialam. I serio polozna byla zdziwiona bo badala rozwarcie jakies 20 min przed wyjsciem emilka.. i mowi 2 cm..hmm moze 3..hm albo 4 ? I mi postepowalo rozwarcie w trakcie badania haha... po chwili zaczelam juz jeczec bo bolalo okropnie.. (ona byla obok u innej) mowie jej ze czuje ze rodze... ona nie za wczesnie .. a ja no czuje hehe i szybko na lozku na gore do windy i na pprodowke..w windzie mi spodnie i gacie sciagali ..zdazuli przelozyc na lozko porodowe i juz wyszedl ! Polozna mnie przepraszala ze nie wierzyla haha.
Anney haha na rowerze z polakj buhaha.
Beata moze zdazy..moj 3 porod mimo ze najszybszy na koncu to od odejscia wod 24 g ..
Cinamona wlasnie widzisz musze czekac az m zmontuje szafy. Wtedy porpac a czekam na pogode ! I prasowac to juz obojetnie kiedy.
Dla mnie brakuje mi szlafrok, pizamy, i inne *******y. Dla malej mam prawie wszystko juz. Ogolnie to jest to do ogarniecie szybko ale wlasnie nie mam gdzie tego ukladac.. a problem takj ze m idzie do pracy od pn do pt na 18 do ok 4 rano..i pozniej musi odespac i pewnie bedzie skrecal za tydzien w weekend.. ja sie postaram poprac w tyg i schowam do pudla..bo chyba we wtorek ma byc ladna pogoda..ale to szkocja i mowia jedno a jest drugie.. no i w tyg dokupie reszte wyprawki.. paczke z pl jeszcze zamowie i spakuje torby do szpitala.. reszta ciuszkow moze byc nawet nieoprasowana bo koge to robic czekajac..albo nawet po porodzie haha.byle torby byly gotowe
Haha ja wlasnie przez bycie mama na pelny etat nie daje rady

w poprzednich ciazach na tym etapie bylam gotowa i zwarta buhaha.
A ja z checia spotykam sie z ludzmi ..i po porodzie tez z checia przyjmuje.

choc z Ala maze bedzie inaczej.
Emilek zaczyna mowic coraz wiecej hehe. Taki slodziak maly z niego
Ja w piatek mam polozna to bedzie skonczony 33 tydz juz. O jacie. Chcialabym do czwartku ogarnac reszte wyprawki spakowac torby i poprasowac wszystko.
A spinam sie bo skurczr coraz czesciej mam i boli mnie strasznie podbrzusze jak chodze.. brzuch jakos nisko i przeczyszcza mnie ..dzis juz kilka razy ;?