reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Dziewczyny mnie chcieli przt Emilku do domu wygonic bo 2 cm rozwarcia i skurcze nieregularne i wody odeszly ale mialam wrocic pozniej ...ale m sie nie zgodzil bo z Vikim ledwo zdazylismy juz... z Emilkiem gdybym pojechala do domu to bym urodzila w domu bo nieregularne skurcze mialam. I serio polozna byla zdziwiona bo badala rozwarcie jakies 20 min przed wyjsciem emilka.. i mowi 2 cm..hmm moze 3..hm albo 4 ? I mi postepowalo rozwarcie w trakcie badania haha... po chwili zaczelam juz jeczec bo bolalo okropnie.. (ona byla obok u innej) mowie jej ze czuje ze rodze... ona nie za wczesnie .. a ja no czuje hehe i szybko na lozku na gore do windy i na pprodowke..w windzie mi spodnie i gacie sciagali ..zdazuli przelozyc na lozko porodowe i juz wyszedl ! Polozna mnie przepraszala ze nie wierzyla haha.

Anney haha na rowerze z polakj buhaha.

Beata moze zdazy..moj 3 porod mimo ze najszybszy na koncu to od odejscia wod 24 g ..

Cinamona wlasnie widzisz musze czekac az m zmontuje szafy. Wtedy porpac a czekam na pogode ! I prasowac to juz obojetnie kiedy.
Dla mnie brakuje mi szlafrok, pizamy, i inne *******y. Dla malej mam prawie wszystko juz. Ogolnie to jest to do ogarniecie szybko ale wlasnie nie mam gdzie tego ukladac.. a problem takj ze m idzie do pracy od pn do pt na 18 do ok 4 rano..i pozniej musi odespac i pewnie bedzie skrecal za tydzien w weekend.. ja sie postaram poprac w tyg i schowam do pudla..bo chyba we wtorek ma byc ladna pogoda..ale to szkocja i mowia jedno a jest drugie.. no i w tyg dokupie reszte wyprawki.. paczke z pl jeszcze zamowie i spakuje torby do szpitala.. reszta ciuszkow moze byc nawet nieoprasowana bo koge to robic czekajac..albo nawet po porodzie haha.byle torby byly gotowe ;)

Haha ja wlasnie przez bycie mama na pelny etat nie daje rady ;) w poprzednich ciazach na tym etapie bylam gotowa i zwarta buhaha.

A ja z checia spotykam sie z ludzmi ..i po porodzie tez z checia przyjmuje. ;) choc z Ala maze bedzie inaczej.

Emilek zaczyna mowic coraz wiecej hehe. Taki slodziak maly z niego :)
Ja w piatek mam polozna to bedzie skonczony 33 tydz juz. O jacie. Chcialabym do czwartku ogarnac reszte wyprawki spakowac torby i poprasowac wszystko.

A spinam sie bo skurczr coraz czesciej mam i boli mnie strasznie podbrzusze jak chodze.. brzuch jakos nisko i przeczyszcza mnie ..dzis juz kilka razy ;?

Love juz 37 o mamuniu !!! To juz za niedługo sie zaczniemy rozpakowywać dziewuszki [emoji7]
U mnie dopiero 31t3d [emoji33]

Ja tez juz mam ale zadko nie ze codzień ale tak Hm co kilka bóle jak na okres takie no mozna to nazwać skurczem.. Az mi sie wtedy okres przypomina brrr..

A ja sie nie wyspalam bo gdzieś do 2.30 nie mogłam usnąć wiec siedziałam na necie :D moj imprezował bo sb to łóżko moje wiec sie rozłożyłam i mnie chciało mi sie spać :D

Ale sie wczoraj objadlam kiełbaska z paleniska mmmm [emoji5]️ ach ten smak :)

Lunera u mnie przeważnie leży na samym środku.. Ale ostatnio kilka razy go złapałam tez ze po prawej stronie.. I mojemu rano pokazuje (jaka górka po prawej stronie itp) a on o jaaa cie :D

Panikara ja bym tez mojego wysłała na kilka dni tak zeby sie stęsknić za soba noi moze trochę sie "odseparować".. Moj miał nawet do pl lecieć na tydz-dwa do brata pomoc przy tych remontach i mamę chciał odwiedzić itd ale mówi ze nie chce mnie samej zostawić z domem i wszystkim bo sie boi..

reklama
U mnie też po prawej :) i zawsze przy żebrach piętę wypycha. Z okazji tego, że robi się coraz cieplej i nogi puchną, kupiłam sobie dzisiaj sandały sportowe, w których przechodziłam dobre 5 godzin. Jaka wygoda:) a jutro wielkie pakowanie toreb do szpitala, nawet wodę z dziubkiem kupiłam :p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry