reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
W sprawie wody, to kumpela mi mówiła, że z 5 litrów w czasie porodu wypiła (notabene skończył się przy 9 cm rozwarciu cesarką, a w ogóle rodziła będąc chora i w szpitalu po spędziła 10 dni na antybiotyku, bo crp miała ponad 120 :/ przy normie ok 6. Aż mi się słabo zrobiło, jak to usłyszałam)

ale zescie naprodukowaly postow! wszystko czytam na biezaco ale jakos nie chce mi sie pisac..

co do warczenia, to ja mam aspolecznosc naturalna, a teraz to po prostu prawie wszystko mnie wkur... denerwuje. Nie wiem czy pisalam, ale ostatnio w supermarkecie podeszla do mnie OBCA BABA, pomiziala brzuch, powiedziala " Poglaskanie blogoslawionej przynosi szczescie" i poszla. Pozostawiajac mnie w niemym wkur*ieniu. Czaicie to?! OBCA BABA, BEZ PYTANIA...

Gdyby nie to, ze jeszcze nie mam wszystkiego gotowego to juz bardzo chcialabym urodzic...

Tez mam skurcze i Leonik mi grzebie w roznych miejscach... i brzuch mi twardnieje... i nie moge spac...

Chcialam kazdej cos odpisac i troche podniesc na duchu, ale no... ni cholery w aktualnym stanie psychicznym ;)

Ale gorący temat - porody!:szok: Ja się boję , bo pierwszy to była cesarka bez bóli, skurczy i odejścia wód... po prostu położenie pośladkowe i ukończony 39 tydz. A teraz nie wiem co mnie czeka , a najważniejsze to opieka do córci , teraz bardziej o tym myślę .
Ciekawe co z naszą mamą trojaczków , czekamy na wieści!

W końcu Was nadrobiłam dziewczyny, ale nie jestem w stanie każdej z osobna odpisać:-(:-(:-(

Lunerka, a Ty co będziesz miała, bo nie pamiętam? Ja synka i właśnie też mi się układa z prawej strony, więc nawet nie mogę się na nią położyć, bo od razu się kotłosi.

Beata współczuję Tobie bardzo, ja jestem takim typem, że jakby mojego miało tyle nie być, to bym jajko chyba zniosła.

Akuku nie straszcie mnie, bo mnie ostatnio tez czyści, łapią skurcze i boli jak na okres, a mam predysppozycje do przedwczesnego porodu, a chce chociaż do 37 wytrzymać, a jeszcze 2 tygodnie.

A ja muszę się Wam pochwalić, że kupiłam z m dzisiaj wózek, a wczoraj stanik do karmienia.:-):-):-) Teściowa nie podziela naszej decyzji, że już kupiliśmy wózek, bo zabobony i w ogóle, ale kiedy miałabym go kupić? Jak urodzę albo samego m puścić on sam powiedział, że by może wybrał jakiś który by mi się nie spodobał, a tak by nie chciał. Wrrr....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry