reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Haha werci dobre :D a dla mnie to

Załączniki

• 1435578648406.jpg
    1435578648406.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 62
Ja też już mam dosyć... Wczoraj w drodze na mszę w intencji dziadka męża (minął miesiąc od Jego śmierci) źle się poczułam i musiałam zostać w domu. Też budzę się przywracając z boku na bok, ale bezcenne noce miałam na szczęście tylko 3 do tej pory.
Dziś rano przyszło łóżeczko więc wieczorem możecie się spodziewać fotki na wyprawkowym. Do tego mam już wypłatę więc zamówiłam pościel, śpiworek, fasolkę do karmienia i zasłony! [emoji16][emoji16][emoji16] Wszystko powinno dotrzeć w tym tygodniu więc się jaram [emoji13]

Juz na pewnym etapie to normalne że nam ciężko. I ponarzekac tez można, a niech ktoś nam zabroni!:-D mi to plecy juz siadają i chodzić nie mogę. .a córka do mnie "poscigajmy się" heh no jasne;-)

Oj, ja ze spaniem tez mam kłopoty przez te wszystkie różne bóle i upały..

Akuku - ja chusteczki huggies uwielbiam :-) jak dłonie najlepsze, ale te pure, takie beżowe. Wg składu są b dobre. Poczytaj na srokao :-)

Co do wagi to ja mam wrażenie że przez ostatni miesiąc nic nie przytyłam.. Choć nie wiem co na to waga :-) ale dalej 10kg na plusie wiec nie jest źle.

Love co do tych water wipes to mi sie wydaje ze gdzieś takie widziałam u mnie w sklepie ale pewna nie jestem..
Ja wzięłam seventh generation bo sa bardzo dobre, i chyba po jednej paczce huggies i pampers któryś zeby sobie je sprawdzić ale raczej do tyg pierwszych jestem przekonana :)

Co do mrówek my mamy ten problem rok w rok, z jednego roku ściany nam wychodzą na parterze i pietrze.. Moj mówi ze kiedyś tam jakas wilgos mu doszła bo gdzieś z dachu sie lało czy cos i niby po zatykane i wszystko ok a one gdzieś tam siedzą.. I powiem wam spraye, ocet, sól i inne takie nie pomagały.. Kupiłam takie jakieś małe plastikowe cos z jakimś płynem i to sie stawia tam gdzie wychodzą i co, i wychodzą i gina :) i co kilka dni sprzątam to cmentarzysko :D kiedyś sie wykończą chyba nie? Ale kupiłam jeszcze jakieś co niby ma królowa wykończyć i tez postawiłam.. Hm zobaczymy..

Ja na wagę tez w domu nie wychodzę bo bym sie tylko dręczyła.. No tyje bo tyje noi co mam nie jesc? Nic nie poradzę.. Wiec waza mnie tylko u lekarza, i to mi wystarcza :)

Wierci dla mnie jeszcze 8 weeks :p

reklama
Aaa wiem te water wipes to moja znajoma raz miała zeby wypróbować bo cos mi sie opakowanie kojarzy.. Ale jej sie zrywały cos jak huggies i ogólnie mówiła ze szału nie ma i nie używała ich długo..

Ja śpię całkiem dobrze, choć trafi mi sie czasem noc ze albo zasnąć nie mogę, bo cos.. A schodzenie z łóżka albo przekręcanie sie to juz wielki wysiłek od kilku tygodni :p jedyne co to mimo ze wiatrak chodzi to mi w nocy gorąco.. To klime podkręcam jak sie obudzę na siku i mi jest ok a moj śpi pod kołdra bo mu zimno hehe :D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry