reklama
sann91
Fanka BB :)
Lenka wraca w tym tygodniu do domu
Zapalenia już nie ma :-)
Karmimy się piersią i dobrze nam to idzie.
Trzymam kciuki za was wszystkie :-*
Borysiatko gratuluję
Zapalenia już nie ma :-)
Karmimy się piersią i dobrze nam to idzie.
Trzymam kciuki za was wszystkie :-*
Borysiatko gratuluję
Sann super wiesci
Werci &&&&& za wyniki
Ja tez nic tylko bym narzekala. Koncowka ciazy jest "cudowna" nie ma co...
Do tego upaly u nas wiec pogoda wykancza czlowieka. Ale na szczescie dzisiaj ciut nizsza temp. i to czuje od razu.
Bylam dzisiaj na paznokciach i od razu lepsze samopoczucie. Musze jeszcze do fryzjera sie zapisac.
Lozeczko jednak przestawilam na druga sciane bo wczesniej za blisko okna stalo. Teraz jest duzo lepiej i wygodniej bo dostep do lozeczka lepszy.
Ciekawe ile jeszcze razy bede przestawiala...
I dostalam maila od dziewczyny co mi szyla kocyki i inne dodatki ze juz skonczyla i dzisiaj lub jutro wysle. Wiec gdzies za tydzien powinno dojsc[emoji3][emoji3][emoji3]
Werci &&&&& za wyniki
Ja tez nic tylko bym narzekala. Koncowka ciazy jest "cudowna" nie ma co...
Do tego upaly u nas wiec pogoda wykancza czlowieka. Ale na szczescie dzisiaj ciut nizsza temp. i to czuje od razu.
Bylam dzisiaj na paznokciach i od razu lepsze samopoczucie. Musze jeszcze do fryzjera sie zapisac.
Lozeczko jednak przestawilam na druga sciane bo wczesniej za blisko okna stalo. Teraz jest duzo lepiej i wygodniej bo dostep do lozeczka lepszy.
Ciekawe ile jeszcze razy bede przestawiala...
I dostalam maila od dziewczyny co mi szyla kocyki i inne dodatki ze juz skonczyla i dzisiaj lub jutro wysle. Wiec gdzies za tydzien powinno dojsc[emoji3][emoji3][emoji3]
Werci - kciuki!
Sann - bardzo się cieszę!
Panikara - ogólnie lubię... tylko, że zanim mamy wspólną wolną chwilę, to ja już zazwyczaj śpie... także to się odkłada
ostatnio byliśmy tak zmęczeni, że On zasnął w trakcie codziennego masażu moich stóp... ale nie przestał masować
Gdyby nie to, że zaczął chrapać to bym się w życiu nie zorientowała, że zasnął...
Sann - bardzo się cieszę!
Panikara - ogólnie lubię... tylko, że zanim mamy wspólną wolną chwilę, to ja już zazwyczaj śpie... także to się odkłada
reklama