reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Jutro włączysz: acdc i shagged you all night haha tzn i shook you all night [emoji16][emoji16][emoji16][emoji23][emoji23][emoji23]

Ostatnia edycja:
reklama
Sann super wiesci

Werci &&&&& za wyniki

Ja tez nic tylko bym narzekala. Koncowka ciazy jest "cudowna" nie ma co...
Do tego upaly u nas wiec pogoda wykancza czlowieka. Ale na szczescie dzisiaj ciut nizsza temp. i to czuje od razu.
Bylam dzisiaj na paznokciach i od razu lepsze samopoczucie. Musze jeszcze do fryzjera sie zapisac.

Lozeczko jednak przestawilam na druga sciane bo wczesniej za blisko okna stalo. Teraz jest duzo lepiej i wygodniej bo dostep do lozeczka lepszy.
Ciekawe ile jeszcze razy bede przestawiala...

I dostalam maila od dziewczyny co mi szyla kocyki i inne dodatki ze juz skonczyla i dzisiaj lub jutro wysle. Wiec gdzies za tydzien powinno dojsc[emoji3][emoji3][emoji3]

Werci - kciuki!
Sann - bardzo się cieszę!
Panikara - ogólnie lubię... tylko, że zanim mamy wspólną wolną chwilę, to ja już zazwyczaj śpie... także to się odkłada :p ostatnio byliśmy tak zmęczeni, że On zasnął w trakcie codziennego masażu moich stóp... ale nie przestał masować :p Gdyby nie to, że zaczął chrapać to bym się w życiu nie zorientowała, że zasnął...

reklama
Blerka hahahaha ale ho wyszkoliłas [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Cinamona, namęczysz sie biedna

Do góry