reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Bunia15 Ja tez chciałam mamie kupic bilet by przyleciala jak sie mały urodzi, ale zaczęła coś wymyślać ze raczej nie. Jak rodziłam pierwsze dziecko było to samo... Wtedy miała wymówkę bo sie zajmowała siostry dzieckiem ale teraz siedzi na emeryturze i nie ma żadnych zajęć wiec by mogła przyjechać. Nikt od niej nie wymaga by nam gotowała czy sprzątała. Byłaby u mnie gościem i miło by było by mogła zobaczyc malucha po urodzeniu. Ale nie to nie. Nikogo sie nie zmusi. Jak woli przed TV całe lato spędzić to ok... Jej wybór.

Najadłam sie za dziesięciu i nie mogę sie ruszyć. Byłam dzisiaj w poszukiwaniu herbaty z liści malin i tego syropu, ale ani tego ani tego nie znalazłam... Herbatę zamówię przez internet a w poniedziałek jak będę u położnej to poproszę by mi zapisała ten syrop.

reklama
20150716_175408.jpg

No to siup, w ten narzekający dziób.

Amor, masz sklep holland and barrett? Taki z witaminami i zdrowa żywnoscią??

Heath & Heather Raspberry Leaf Tea Bags | Holland & Barrett - the UK's Leading Health Retailer

Załączniki

• 20150716_175408.jpg
    20150716_175408.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
A ja się już delektuje Akuku. Co prawda w cuda nie wierzę no się okaże.

Akuku Ty to raczej urodzisz wcześniej to bez tego dasz rade. Ja chcialabym chociaz o czasie...

Ostatnia edycja:
Pupui a dobra chociaz ? Ja bym wypila sobie ale boje sie ze to pomoze sie szyjce rozwierac a chce wytrwac jak najdluzej..

No i skurcz.. m w pracy.. mam nadzieje ze pojedynczy.
Powiem wam ze mam serdecznie dosc..jestem tak umeczona dzis.. gdyby nie to ze to 35 tydzien chcialabym juz urodzic..

Pupui mam ten sklep! Muszę sie ram wybrać... Tz namówić mojego by mnie tam zawiózł. Dla mnie to za daleka wyprawa. ;)

Nikt dzisiaj nie rodzi?

Wróciliśmy z usg. Napisałam wszystko na wizytowym. Tym razem była ze mną też mama, bo wyjeżdża i koniecznie chciała mnie jeszcze zobaczyć przed porodem i dać prezenty dla Aleksa. Ale miała radochę na tym usg [emoji16] Obawiałam się, że będzie się mądrzyć zza pleców lekarza, ale na szczęście nie [emoji4]

reklama
Smak zwykłej malinowej herbaty. Czytałam przed chwila o jej właściwościach i kilka tygodni trzeba pić by były jakieś efekt. A nie koniecznie musi mieć jakiś wpływ.

Amor, to na pewno będzie.

Akuku a masz nospe?? Może warto sobie zapodać tabletkę??

Do góry