reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Akuku, może weź ta nospe i się oszczędzaj na max możliwości. Wiem ze przy dzieciach nie jest łatwo ja mam jedno i nie usiedzi w miejscu ale teraz trzeba wyczekac... I łyka magnez regularnie. Jakbyś potrzebowała mogę Ci wysłać opakowanie Asparagin (50tab) to na poniedziałek by doszlo. Daj znać. Mnie on bardzo pomógł. Nawet 4 tabl lylalam.

reklama
A propos nospy i magnezu i porodu - mi gin mowil, ze jak porod sie rozkreca to nospa nie pomoze :-) takze tez mozna sobie sprawdzic.

Cinamona, Lakara, wspolczuje.

Zuzzi, ja na tym nachylonym lozku parlam, slabo bylo. Ale mial okragla glowe :-) sliczna teraz jest, hahaha

Za drugim razem z wanny mnie wyganiali a ja nie chcialam wyjsc. W koncu tylko na parte sie podnioslam. A tetno sprawdzala dopplerkiem, nie pamietam tego ciaglego ktg jak wczesniej

Wykapalam mloda, zjadla kolacje (bo pawie caly dzien nic nie jadla) i jakos humor odzyskala. Wiec jeszcze jej nie klade, niech troche sie pobawi bo caly dzien snieta byla biedna.
Jutro kolejny ciezki dzien mnie czeka, ech...

Pupui dziekuje mam magnez ;) skurczy brak ! Takze bede lykac na pewno.
Prawoe zasnelam usypiajac emilka .. wiec czekam az stari usna i sir klade... wymeczyl mnie dxisiejszy dzien.

Cinamona współczuję tej osoby Wam obu [emoji19]
Lakara współczuję skręcenia [emoji45]
Lucere powodzenia ze smoczkiem!
Akuku odpoczywaj! Nie dziwne, że prawie zasnęłaś po takim dniu...

reklama
Pupui i wyszedl biszkopt ? Ja tez za pierwszym razem mialam opory. Ale dzieki temu nie opada ;) wiec zawsze to ribie hehe

Do góry