reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

a ja sie wlasnie dowiedzialam od tesciowej i jej mamy, ze nasz wozek jest OKROPNY bo powinien byc szary caly :eek:

ponizej zamieszczam zdjecie okropnego wozka :p

sl10.jpg

Załączniki

• sl10.jpg
    sl10.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Chyba wyszedł. Nie opadl. Pachniał poieknie, poki co zapakowałam go i w lodowce siedzi. czeka na jutro, bo jutro robie mase i troche ozdobie z gory.

A jak mam zrobic ta cytryne z cukrem zeby nasaczyc troszke biszkopt??

Pupui - chyba nie tu odpisałaś :p edit: jednak to mi się coś poprzeskakiwało :p sorry
Natka - no okropny! powinien być cały szary! a tak to.... żartuje ;) fajny pojazd :)

Ostatnia edycja:
Natka, nie przejmuj sie :-) to nie one beda nim jezdzic, jak im sie nie podoba to nie musza. Zobaczysz, ze po porodzie to wszystko straci znaczenie, dla nich tez, i to ty decydujesz o twoim skarbie, one juz mialy swoje szanse.

Ta nasaczanie mnie tez przeraza, ale Blerka ma racje, przeniesmy sie na kulinarny :)

O matko ile emocji! Ciężko każdej odpisać więc wysyłam moc całusów żeby wszystko skończyło się po Waszej myśli dziewczyny![emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Natka no to nieźle Ci powiedziały [emoji16] Jak dla mnie jeden z ładniejszych z tych które widziałam na naszym forum [emoji4]

Dzieki dziewczyny :-)

no ja jestem nadal w szoku, ze tak powiedziala do M. Mu sie max przykro zrobilo i powiedzial jej, ze jakby ktos z jego kuzynow mial to wozek bylyby najpiekniejszy na swiecie, a ze on taki wybral to jest ble.

ja dzien w dzien zagladam do nas tutaj zeby dowiedziec sie kto tam sie rozpakowuje :D

Pupui do goracej wody daje cukru i pozniej daje cytryny tak by bylo kwaskowate ;)
Nasaczam lyzko zostawiam jakies pol cm do 1cm bokow suche ..ale jak zdobicie kremem to mozna calosc nasaczyc ;)

Pupui jaki krem robisz ?

Natka piekny wozej a tesciowa j mama swoje wozki mialy i to was wybor;) mi sie podoba ;)

Co do kremu to właśnie nie wiem. Mam double cream i 2 mascarpone... myślałam żeby zrobić jakiś zwykły właśnie z kawałkami truskawkami.

Jaki polecasz? I jak robić, żeby sie nie zważył.

PS. Przenieśmy się na wątek kulinarny, bo może się rozmowa przyda.

reklama
Do góry