Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pupui - chyba nie tu odpisałaś edit: jednak to mi się coś poprzeskakiwało sorry
Natka - no okropny! powinien być cały szary! a tak to.... żartuje fajny pojazd
Natka, nie przejmuj sie :-) to nie one beda nim jezdzic, jak im sie nie podoba to nie musza. Zobaczysz, ze po porodzie to wszystko straci znaczenie, dla nich tez, i to ty decydujesz o twoim skarbie, one juz mialy swoje szanse.
Ta nasaczanie mnie tez przeraza, ale Blerka ma racje, przeniesmy sie na kulinarny
O matko ile emocji! Ciężko każdej odpisać więc wysyłam moc całusów żeby wszystko skończyło się po Waszej myśli dziewczyny![emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Natka no to nieźle Ci powiedziały [emoji16] Jak dla mnie jeden z ładniejszych z tych które widziałam na naszym forum [emoji4]
no ja jestem nadal w szoku, ze tak powiedziala do M. Mu sie max przykro zrobilo i powiedzial jej, ze jakby ktos z jego kuzynow mial to wozek bylyby najpiekniejszy na swiecie, a ze on taki wybral to jest ble.
ja dzien w dzien zagladam do nas tutaj zeby dowiedziec sie kto tam sie rozpakowuje
Pupui do goracej wody daje cukru i pozniej daje cytryny tak by bylo kwaskowate
Nasaczam lyzko zostawiam jakies pol cm do 1cm bokow suche ..ale jak zdobicie kremem to mozna calosc nasaczyc
Pupui jaki krem robisz ?
Natka piekny wozej a tesciowa j mama swoje wozki mialy i to was wybor mi sie podoba