reklama
Chyba wyszedł. Nie opadl. Pachniał poieknie, poki co zapakowałam go i w lodowce siedzi. czeka na jutro, bo jutro robie mase i troche ozdobie z gory.
A jak mam zrobic ta cytryne z cukrem zeby nasaczyc troszke biszkopt??
A jak mam zrobic ta cytryne z cukrem zeby nasaczyc troszke biszkopt??
Natka, nie przejmuj sie :-) to nie one beda nim jezdzic, jak im sie nie podoba to nie musza. Zobaczysz, ze po porodzie to wszystko straci znaczenie, dla nich tez, i to ty decydujesz o twoim skarbie, one juz mialy swoje szanse.
Ta nasaczanie mnie tez przeraza, ale Blerka ma racje, przeniesmy sie na kulinarny
Ta nasaczanie mnie tez przeraza, ale Blerka ma racje, przeniesmy sie na kulinarny
O matko ile emocji! Ciężko każdej odpisać więc wysyłam moc całusów żeby wszystko skończyło się po Waszej myśli dziewczyny![emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Natka no to nieźle Ci powiedziały [emoji16] Jak dla mnie jeden z ładniejszych z tych które widziałam na naszym forum [emoji4]
Natka no to nieźle Ci powiedziały [emoji16] Jak dla mnie jeden z ładniejszych z tych które widziałam na naszym forum [emoji4]
Dzieki dziewczyny :-)
no ja jestem nadal w szoku, ze tak powiedziala do M. Mu sie max przykro zrobilo i powiedzial jej, ze jakby ktos z jego kuzynow mial to wozek bylyby najpiekniejszy na swiecie, a ze on taki wybral to jest ble.
ja dzien w dzien zagladam do nas tutaj zeby dowiedziec sie kto tam sie rozpakowuje
no ja jestem nadal w szoku, ze tak powiedziala do M. Mu sie max przykro zrobilo i powiedzial jej, ze jakby ktos z jego kuzynow mial to wozek bylyby najpiekniejszy na swiecie, a ze on taki wybral to jest ble.
ja dzien w dzien zagladam do nas tutaj zeby dowiedziec sie kto tam sie rozpakowuje
Akuku
Fanka BB :)
Pupui do goracej wody daje cukru i pozniej daje cytryny tak by bylo kwaskowate 
Nasaczam lyzko zostawiam jakies pol cm do 1cm bokow suche ..ale jak zdobicie kremem to mozna calosc nasaczyc
Pupui jaki krem robisz ?
Natka piekny wozej a tesciowa j mama swoje wozki mialy i to was wybor
mi sie podoba 
Nasaczam lyzko zostawiam jakies pol cm do 1cm bokow suche ..ale jak zdobicie kremem to mozna calosc nasaczyc
Pupui jaki krem robisz ?
Natka piekny wozej a tesciowa j mama swoje wozki mialy i to was wybor
Co do kremu to właśnie nie wiem. Mam double cream i 2 mascarpone... myślałam żeby zrobić jakiś zwykły właśnie z kawałkami truskawkami.
Jaki polecasz? I jak robić, żeby sie nie zważył.
PS. Przenieśmy się na wątek kulinarny, bo może się rozmowa przyda.
Jaki polecasz? I jak robić, żeby sie nie zważył.
PS. Przenieśmy się na wątek kulinarny, bo może się rozmowa przyda.
reklama
loveboiled
Fanka BB :)
Raczej czop Akuku..