reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Akuku dokładnie, to co dostanie to i tak pójdzie na dojazdy bo paliwo będzie trzeba kupować do 2 samochodów bo czymś musze młodego do przedszkola zawozic....

reklama
pupui nie doczytałam wcześniej Twojego posta o witaminach. Mi wczoraj do tego antybiotyku przepisała też witaminę c którą musz podawać dwa razy dziennie to teraz już zgłupiałam :/ z wapnem to mówiła że mam nie podawać nabiału ani ... mięsa drobiowego. Zawsze nam mama w chorobie podawała rosołek a pani doktor zabroniła. Trochę jestem głupia z tego i chyba pójdę na instynkt macierzyński bo dziś nie gorączkuje na szczęście tylko słaba jest

A ja z nudow (bo przecież nie pracuje to mam mnóstwo wolnego czasu :p) zrobiłam Joschce schodki do umywalki/kibelka...

O takie...

IMG_0751.jpg

Jocha od urodzenia jest na dodatkowym wapnie i witaminach, ja nie podaje przez ten tydzień. zrobie mu jakąś "terapie szokową" już po niedzieli jak skończy antybiotyk.

Załączniki

• IMG_0751.jpg
    IMG_0751.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 68
panikara, witamina c to cos innego, bo ona sama w sobie ma zdolnosci regenercyjne.
to nie to samo co wit d, a c
zy e.
c sama w sobie potrafi
zabijac drobnoustroje, o ile jest lewoskretna.

fiolka, jesi tak neiwielka ro
znica, to rzeczywiscie si enie oplaca.
moj pracuje od 7.30-14.30 i 16.00-23.30
wiec caly d
zien go nie ma.
c
zasami ma niedziele wolna, ale to tylko czasami, bo z reguly pilkarze maja pre matche w niedviele i rano prawie zawsze musi byc w bazie.
wiec w sumie, to i tak macie fajne god
ziny ;)

Dziewczyny, mam pytanie do tych co mieszkają za granicą - wasze dzieci umieją mówić w języku danego kraju i po polsku tez? Czy odpuszczacie polski? W jakim języku będą mówiły do młodszego rodzeństwa?

Anney niby te godziny tez nie są złe ale pracować w miesiącu tylko 2 tygodnie to dla mnie bajka. Ile wciągu tego wolnego można zrobić... Dzisiaj musze z nim pogadać bo nie daje mi to spokoju...

Lucere u nas pierwszy jezyk polski. Ja do chlopcow po angielsku prawie nie mowie wyjatek to w towarzystwie anglojezycznych.
Do mlidszego rodzenstwa po polsku mowia. Ogolnie u bas w domu sue tylko po polskh mowi..

reklama
Dziewczyny, mam pytanie do tych co mieszkają za granicą - wasze dzieci umieją mówić w języku danego kraju i po polsku tez? Czy odpuszczacie polski? W jakim języku będą mówiły do młodszego rodzeństwa?

lucere, moi gadaja w 3 jezykach i 4 ucza sie w szkole.
mowimy w domu po polsku (no chyba,ze jest jakis trudny temat)

Do góry