reklama

Sierpniowe mamy 2015

No to ja ogarnę to wszystko a seksem zajmę się wieczorem bo przez 3 dni nic nie było bo mój mąż cierpi bo mu zęba wyrwali ale dzisiaj juz niech się nad sobą nie uzala tylko małą z brzucha wygania. Może to coś da a może nie ale chociaż mała przyjdzie do czystego domku :)

reklama
Witajcie :) u mnie już cykora przedporodowy się włączył ;) doprasowalam resztę i dzisiaj przygotowuje sypialnie na wielki dzień ;) do tego jeszcze mecze męża żeby mi odkurzacz piorące przywiózł, bo mam ogromną potrzebę wyprania rogowki ;)

Wczoraj urodziła moja koleżanka, piękna córeczkę :) poród podobno super, chociaż nie najkrótszy, ale dzięki zzo prawie bez bólu:) a mała miała być duża przez większość usg, a urodziła się 2800, na ostatnim usg miała właśnie taka wagę.

Ja wczoraj wieczorem miałam jakieś jazdy. Swędzi Ali mnie całe ciało, myślałam że się zadrapie, wiec poszłam prasować. Prasowalam do 24, potem jie umiałam zasnąć, ale jak zasnelas to wstalysmy dzisiaj z Ala o 9... a mały wczoraj wieczorem tak się wiercil, że bałam się, że mi pecherz plodowy tego nie wytrzyma! No i potem mi się śniło, że byłam na wakacjach, jak jedyna opalalam się topless i zaczęła mi siara cieknac i koleżanka chciała spróbować i tak mi sutka ssala, że musiałam ja odciągnąć wkładając palec między sutka i wargi, bo już czylam, że jeszcze dwa ssciecia i zacznę rodzic... ALE GŁUPOTY :)))

Noni moja Ala do mnie dzisiaj rano mowi: "Mamusiu, musisz już wstać, bo za 10 sekund lekarze wyciągną ci dzidziusia z brzucha" (Ala jeszcze nie ogarnia czasu).

No I żeby dzisiaj wypłata vyla, bo musze jechać do Katowic bo bransoletkę dla Ali od brata ;) jeszcze jej nie zrobiłam, a do poniedziałku juz niewiele czasu :) Noni Ale muszę na zrobiłam kupy zabrać, żeby kupiła prezent dla brata. Chce żeby wybrała jakąś maskotkę, zawieszki z Lamaze :)

Ja tez sie w koncu przespalam godzinkę. Do dupy z takimi skurczsmi tylko mi noc zmarnowaly. Poprzednio jak sie zaczely to konkretne i poszło. A z takimi to napewno nie urodze. Ja bym mogla w sobotę popoludniu rodzic jak moj starszy juz wróci i nie będę musiała sie opieka nad mlodszym martwić. Ciekawe czy bedzie tu u nas jakas zależność miedzy pełnią a porodami

Anney moje trwaja tak srednio ok 30 sek. Ale skubane nie przestaja.
Juz jak sie kladlam spac to brzuch mi sie spinal. I do 1.30 spalam ale tak sobie bo widocznie juz te skurcze czulam. Ok 2 mloda sie obudzila i poszlam do niej do lozka i wtedy to juz zdalam sobie sprawie ze to skurcze mnie mecza i tak juz do rana. Ech..
Sluz nie wydaje mi sie czopowy. Taki sam jak od dluzszego czasu.

Little menu mnie tez w piprzedniej ciazy jak sie skurcze zaczely to szly ladnie do przodu, z kazda godzina sie nasilaly i robily czestsze a teraz to z koziej dupy trabka. Caly czas to samo...

Dobra lece na ktg. Moze czegos sie dowiem.

Cinamona, Little - współczuję skurczybyków. może sie coś zacznie?
Anney - Ty chyba pobijesz rekord czasowy występowania skurczy przed porodem ;)

Też słyszałam o konsekwencjach pełni :P
Ciekawe...
Ja bym w sumie mogła urodzić po pełni ... 1 sierpnia... piekna data, jeszcze jakby sie udało o 17.00 ! :D

reklama
Czesc babeczki
Nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie przez moja trzymiesieczna nieobecnosc spowodowana mega remontem.
Pisze bo moj synus jest juz na swiecie. Radus urodzil sie w niedziele po 18 i ogolnie mamy sie niezle tylko ze jeszcze niestety siedzimy minimum do piatku w szpitalu.
Gratulujemy wszystkim rozpakowanym mamusiom i przesylamy caluski ich dzieciaczkom a oczekujacym szczesliwych i lekkich porodow.
Jak net w telefonie pozwoli to bede sie odzywala. Pozdrawiamy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry