Anney ja mam czasami zgage..
Cinamona o skurcze ? Ide czytac czy sie uspokoily czy rozwinęły.
Lidia wspolczuje nocki ;(
Little i Ty tez ? Oo to ciekaee jak sie to rozwinie
Cina wlasnie takie skurcze sa beznadziejne.. u mnie byly co 5 minut wiec juz mialam w glowie ze to to.. a tu doopa. Masakra bo wymecza tylko a nic do przodu nir idzie.
Tez nie mialam ich w pierwszej ciazy..
Martuszka masc majerankowa lub rumiankowa na katarek tak zwroc uwage by byla wyciskana a nie w pudeleczku bo wkladajac palec mnaza sie tam bakterie

ew. Nakladac na np patyczek do ucha albo sa takie szpatulki do nakladania kremu ; )
Nie przemywalam buzi na plesniawki profilakrycznie emil nir mial plesniawek. Viki mial ale dostalam nastyne czy jak to sie zwie od lekarza i minelo szybko.
Anney ja Cie zawsze wyslucham

zreszta ja tez jecze non stop ostatnio ;/
Haha mi wszystkie kosci strzykaja .. biodra ..plecy..nawet w barkach! A czuje to dosc bolesnie..niby tylko kosci..
Cina wspolczuje tych skurczy ;/
To mnie skurcze do minuty mecza i co 5 minut nawet od poczatku skurczu.. tzn dzisiaj nie na szczedcie.
U nas po ostanich przytulankach (po dlugiej przerwie) mialam skurcze i taki nacisk na dol ze naprawde myslalam ze sie rozkreci.. ale nie
Werci coz za sen haha ;D
Marand pamietam

i gratuluje serdecznie ! Buziak dla synka
Ja dzis spalam w miare. Skurcze nie budzily tylko siku i Emil co chwile..
Ja czekam na paczke z polski..i rolety do salonu ale pewnie dopiero dzis wysla rolety albo jutro.