reklama

Sierpniowe mamy 2015

Dziewczyny os dwóch godzin ciągle twardnieje mi brzuch. Raz boleśnie raz nie. Te bolesne to jak zwykle czuje aż w kości ogonowej. Wzięłam prysznic.ale nic nie przechodzi. Nospe wziąć? Jakaś przestraszona jestem....

reklama
Akuku może to nie ospa ...

Co do doradcy laktacyjnego to myślisz że mogę w pon na wizycie o to poprosić czy za późno?

Amor może Twój facet nie wie jak się teraz zachować? może trzeba mu troszkę pomóc jakieś "potrzebuje cię" zadziała Ty teraz potrzebujesz wsparcia a on powinien zaakceptować hormony na które masz mały wpływ

Wez nospe, Jak nie przyjedziecie to dopakuj torbę ;)
Dzięki Anney, biorę nospe.
Torba właśnie dopakowalam, w sensie sprawdziłam co i jak, bo do tej pory podchodziłam do tego bardzo na luzie. A teraz razem z M ja sprawdziliśmy.
Położę się i zobaczymy. Albo może wanna jeszcze?
Byłam na "2",ale to chyba że stresu ☺

Cinamona przechodzilam z tego co mi wiadomo.. ale bardzo delikatnie. Boje sie polpasca. Hm zobaczymy.

Kruszka to trzymam kciuki by sie rozkrecilo i poszlo szybko ;)

Evelinkua moze nie..zobaczymy jutro. Choc z tego co pamietam to tak to wygladalo u chlopcow jak mieli ospe. Obym sie mylila.

Evelinkua mysle moze zadzwon jutro zapytac o doradce by w poniedzialek np odrazu po wizycie sie z Toba spotkala. Albo moze bedzje mozliwosc by przyszla do Ciebie jak bedziesz w domku ;)

Kruszka to wskakuj do wanny ;)

Lucalew to czekamy na wiesci do jutro ;) ciesze sie ze wsio ok.

Ja lazienke mam tak wylizana jak nigdy jeszcze!
Jutro zajme sie pokojem chlopcow. Nie ma tam w sumie duzo.. pojutrze sypialnia.. potem salon i na koncu kuchnia .. najwiecej do roboty w salonie.. jakos musze sobie ten czas zorganizowac przed porodem.
Chcialam by ala urodzila sie 6 :) bo Viki jest z 5-go (lutego) Emil 7-go (stycznia) a Ala bylaby z 6-go hehe.
No ale moze ona chce blizej Alexa sie urodzic w koncu on z lipca ona z sierpnia. Alex z 15..
Od poczatku nastawialam sie na porod do 10.08 z tym ze wolalabym zeby nie byl to 10 bo moj chrzesniak jest z 10.08 a lepiej by bylo by kazdy mial swoja date urodzin ;) no ale co ja moge ? Ni to wypchnac ni zablokowac.

Milego wieczoru.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry