reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
evelinkua ja staram sie tego nie zaostrzać dlatego nie wstrzymam awantury i sie nie odzywam. Licze na to, że do jutra jakoś zaczniemy normalnie gadac. A może jak zacznę rodzic to zlituje sie nademna i będzie milszy ;))

Lunera u mnie dzis skurcze jakies pojedyncze..zadnego ladu i skladu..ale to dobrze. Po co maja mnie meczyc regularne skurcze skoro i tak nie rodze hehe. Moim marzeniem jest bt zaczelo sie skurczami lub odejsciem wod i zeby sie rozbujalo a nie takie meczenie skurczami malo efektyenymi.

Evelinkua nie pobudzaj piersi przed porodem bo to moze wywolac skurcze przedwczesne. Po porodzie przystawiaj sie regularnie do sciagarki. Na poczatku maluchy beda malo potrzebowaly. Popros o konsultacje z laktacyjna jeszcze przed porodem. Na pewno doradzi co i jak ;)

Jinx GRATULUJE!
Witaj Kajeczko ;)
To jak ten porod przyspieszyc hue hue ;)
Sliczna niunia !

Magdus dobrze ze jestes pod kontrola. I najwazniejsze ze z wami wsio ok !

Lucalew kciuki za was!

Amor a co sie dzieje ze nie gadacie ? Postarajcie sie pogodzic przed porodem . Kciuki za was.

A moj Emil ma chyba ospe! Pisze chyba bo rano wstal z 3 czerwonymi plamkami na twarzy.. wygladalo jak po ukaszeniu.. po drzemce byly wieksze i jakby z plynem w srodku. Po poludniu zauwazylam kilka kropek czerwonych ale malutkich wiec albo sie powieksza do jutra albi to nie ospa.. tzn. Tak czy siak pojde do lekarza bo przeciez moze lekko przechodzic. Ale od kilku dni spi po 3 godz w dzien i jest marudny..
Takze mi teraz tylko porodu brakuje !

Jutro mam usg takze dowiem sie ile mala wazy mniej wiecej ;)
Ide konczyc sprzatnie lazienki bo u mnie ruchy zolwie sa wiec przez caly dzien tylko zaczelam lazienke..tzn zpstala mi wanna i podloga.. a mylam wszystko..plyty i zakamarki..i 2 worki kosmetykow do smieci poszlo bo nie uzywam..

Po sprzataniu wskocze do wanny sie wygrzac.

Jakby któraś jeszcze nie widziała, to opisałam poród w wątku porodowym. Jeszcze mi się przypomniało, że o W. nie napisałam. Dzielny był, chciał pomagać, tylko ja jakoś nie bardzo potrafiłam skorzystać,w ogóle nie chciałam być dotykana przy tych skurczach, bardzo też mi przeszkadzały obce dzięki, jak np. telefon od teściów. Dopiero po było już lepiej i jakiś przypływ czułości do męża.
Mała spokojna, dużo by na cycu wisiała, tylko ja nawet nie wiem, czy coś jej tam leci, ale w każdym razie bardzo ją to uspokaja,a mnie, mam nadzieję, pobudzi laktację.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry