• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Evelinkua
to cudownie, ze dałaś rade donosić do 34 tygodnia!! Teraz będziemy kciuki trzymać by wszystko poszło sprawnie i żebyś zarówno Ty jak i dzieciaczki doszli szybko do siebie! Przesyłam pozytywne wibracje ;)

Mi chce sie ryczeć! Przepraszam za prywatę i, że ciagle pisze o sobie ale gdzieś wyżalić sie muszę. Moi teściowie to idioci. Moj M. miał rozmowę z teściem i tesc zjechał mojego M. Jak mógł pozwolić żebym powiedziała ze nie mogą dzieci w usta całować. Wygarnął mu, ze my chcemy od nich kasy i pomocy co jest całkowita nieprawda bo nigdy złotówki od nich nie dostałam i niczego nie oczekiwałam! Brak słów! Na dodatek powiedzieli w rodzinie, ze ja wytresowalam moja córkę i to nieszczęśliwe dziecko! A wszystko dlatego ze moja 3 latka powiedziała do babci ze brzydko pachnie papierosami! Ze złości i bezsilności boli mnie brzuch! Nienawidzę ich tak bardzo, bardzo, bardzo! Oni nie rozumieją ze ja jestem w 9 miesiącu i potrzebuje spokoju i nie mogę sie stresować? Boże! Nigdy nie odmówiłam im pomocy... Do szpitala z nimi jeździłam jako tłumacz jak potrzebowali... Wszystkie dokumenty im pomagam wypełniać i nigdy nic od nich nie chciałam a zawsze jestem ta najgorsza!! Obrucili wszystko przeciwko nam i starają sie cała rodzine z nami skłócić. Usiąść i płakać... ;(

Chce już urodzic i nic więcej...

Amor współczuję. Faktycznie nie do końca z nimi wszystko ok [emoji19] Masakra. A Twój co teściowi odpowiedział? Najważniejsze żebyście stali ramię w ramię. gorzej jeśli by Cię nie bronił.

Ewelinka trzymamy kciuki i czekamy z niecierpliwością na trojaczki :-)

Amor współczuję Ci takich klimatów, a szczególnie w ciąży!!!

U mnie dziś dobry dzień, trochę chłodniej i od razu lepiej, dużo dziś zrobiłam i z córcią na długim spacerze byłyśmy, plac zabaw i lody, także obie zadowolone :-)

Amor zła Karma wraca.
Bądź sobą, kto Cię akceptuje taką jaką jesteś nie zwróci uwagi na obelgi w twoim kierunku.
To co mówią,robią tesciowie świadczy o nich.
Kto ma rozum wie że oczywiste to jak noc i dzień.

Amor 3 letniego dziecka wcale nie musisz tresować żeby mówiło prawdę ... moim zdaniem przytuliła się lub podeszła zaśmierdziało i powiedziała prawdę jak to trzy latek wiec sie nie przejmuj ...

A z teściami jak to z teściami nie musisz miec z nimi dobrego kontaktu tak czasem jest - nie wszyscy muszą Cię lubić i jest to ok jak nie zasługują na kontakt z Tobą to ukróć kontakty wiem że łatwo się mówi ... Ja przeżyłam piekło przed ślubem, mój mąż przeżywał to całą swoją młodość ... z tzw moim teściami i od 5 lat to zupełnie obcy dla mnie ludzie na początku walczyłam chciałam by było dobrze nie chciałam zabierać dziadków dzieciom. Trojaki pewnie ich nie spotkają

Blerka ślicznie napisałaś o porodzie i Leonie :) Mam nadzieję, że wspomnienie ciężkich chwil szybko się zamaże w Twojej pamięci i pozostanie tylko ta radość narodzin.
Swoją drogą super tekst po, że nie powinnaś była tak dużego dziecka rodzić naturalnie, przecież od tego są lekarze, żeby to ocenić PRZED a nie później się użalać nad pacjentką.

Lucalew ale mały przystojniak :)

Evelinkua kciuki za piątek!!! Pięknie że udało się dotrwać do 34 tygodnia.

Amor współczuję relacji z teściami. A Twój M jest po czyjej stronie tego konfliktu? Ja na Twoim miejscu ograniczyłabym spotkania z nimi, pewnie będą gadać jeszcze więcej, ale skoro nie potrafią zrozumieć że teraz potrzebujesz głównie spokoju to ich problem. I nie dziwię się że nie chcesz żeby całowali dzieci w usta!

Natka trzymam kciuki i mam nadzieję że to już TO :)

reklama
Amor wiem, że takie słowa bolą.. mi teściowa w kość nieraz dawała (zwłaszcza gdy mieszkaliśmy razem przez około 3 lata, a jak się wyprowadziliśmy to próbowała mnie skłócić z moją mamą do tego stopnia, że moja mama płakała przez moją teściową bo ta jej takich bzdur nagadała i do niej wydzwaniała). Najważniejsze żeby mąż wspierał, a dzieci są zawsze szczere i tego się nie da nauczyć one po prostu takie są (i to jest u nich piękne, choć czasem ta szczerość dzieci rozbraja).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry