reklama

Sierpniowe mamy 2015

Natka no to kciuki za to aby to było to w końcu to wasz czas. Może się spotkamy w szpitalu :-)

Lunera, Panikara A wody nie powinny się saczyc cały czas? Bo jak zdejmuje wszystko to nic nie leci.

Wczoraj ruszać się z bólu nie mogłam A dziś czuje się jak młody Bóg!

Lucyna,Magda jak tam w szpitalu? Jak samopoczucie?

Ula A Ty jak się czujesz?

Kurczę nie pamiętam kto jeszcze w szpitalu został... kasietta Ty już w domu?
Aneczka?

reklama
Stąd ta wypasiona półka na lody ha ha ha.
Będę mieć podobnie, więc może cc mnie czeka.
Wrzuć później fote małego u niego w pokoiku, ciekawa jestem jak się komponuje w kolorach czerni i bieli.
Jak się czujesz?

Mnie osobiście się wody nie sączyły tylko odeszły naraz, ale cina pisała że jak jej się sączyły to miała ciągle mokrą wkładkę. Teraz w tą pogode ciężko to obczaić bo ja przez ten upał też mam wciąż wilgotne majtki.

Lilija - zrobie później i wrzuce :) ;
ja się czuje.... nieźle. szwy mocno ciągną, mało śpię, jestem zmęczona... ale naprawdę to mały pikuś:) mam tylko wiele obaw i musze sie trzymać gdy wracaja wspomnienia z porodu bo zaczynam automatycznie ryczeć. Baby blues czyha.
a co u Ciebie??

Pupui - jak tam Babo??

Panikara ściągnęłam majty, zobaczę jak bez wkładki.

Blerka U mnie duże wahanki nastrojów. Potrafię w tym samym dniu mieć świetny humor A za chwilę beczec. Jeden dzień chodzić z bólu nie mogę A inny prawie nie boli.

Zazdroszczę malucha już na zewnątrz.

Oj Blerka - ja to caly czas cos do roboty mam. Ławke do cwiczen skrecilam. Papiery prawie poukladalam. pranie jedno juz poskladane, drugie wisi i schnie. Jocha odebrany z przedszkola, zjadł ogorkowa i ogladamy bajki a ja jem pizze na obiad...

W sekundowych przerwach śledze na bierząco co u nas..

Blerka, gdzie kupiłaś szarą pieruche tetrowa??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry