Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny, a pytanie może głupie. .. sprawdzalyscie sobie same "szyjke" jak się ram sytuacja kreuje... ja właśnie macałam stąd moje pytanie czy przy dotyku czujecie główkę?
Kruszka wspolczuje sytuacji z mezem. Mam nadzieje ze nie jest az tak zle jak ci sie wydaje i po porodzie wszystko wroci do normy. U mnie niestety takie jazdy zaczely sie po pojawieniu sie pierwszego dziecka. Niby teraz jest troche lepiej ale tez padlo wiele przykrych slow a ja na koncu jezyka mialam slowa wypier* z mojego zycia.
Akuku i jak tam Alex? Mam nadzieje ze to nic powaznego
Za kogo teraz trzymac kciuki bo juz sie pogubilam?!;-)
Lilija bo jutro pewnie zapomne- wszystkiego najlepszego i niech maluszek bedzie twoim prezentem
Bo ja dzis sobie tam sprawdzałam i tam na samym koncu czuje takie twarde cos... i nic innego mi do głowy nie przychodzi co by to mogło byc...
Ja to sobie tak noge podginam i wtedy...
Potem sprawdze znow...
Tak tylko z ciekawosci pytam bo zastanowilo mnie co tam na koncu takie dziwne twarde czuje a wczesniej tebo nie bylo....
dziewczyny porod zaczal sie sam skurczami o 3 ale ze mialam na 6 planowana indukcje to podawali oksytovyny troszke i o 11.07 urodzilam, skurcze bolesne i czeste ale dzieki temu sxybko poszlo, parcie 40min bo niuniua duza, bez naciecia, tylko dwa szwy,jeszcze nie wierze