reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
No moj na ogol nie placze, ale dzis to wrzeszczal na caly blok. Byl dosc zmeczony i chcialam to szybko zalatwic, ale sredniak akurat dzisiaj bardzo chcial mi pomoc w kapaniu no i w ubieraniu... Wiec maly wrzeszczal i wil sie a tamten go probowal zapinac, ale nie bardzo mu sie udawalo.

Love hahhaa oni sie nawet wody boja tylko takich silnych udaja hahaha.

Blerka suuuper!!!! Moze kolki juz mijaja ;)

A u nas skok jak nic mala glizda sama nie wie czego chce. Najpierw placze bo jej za szybko lei a ona chce pojeczec w miedzy czasie.. pptem ze za wolno.. potem ze mama po pupie klepie a potem ze nie klepie! Otulilam, Wsadzilam do bujaczka i lezy..zasypia. na rekach sie uspokoic nie mogla a bujaczek pomaga.. tylko ona duzo ostatnio z bujaczka korzysta.

Ewelinka,
Jest az tak zle? Ja często buzie przemyjam i właściwie to wszystko.
Ok 2 tyg temu mieliśmy kulminacje, cała buzia, 2ga broda, piersi, trochę rączki... Teraz juz duzo lepiej. Zaczęłam tez dawać delicol, ale może to zbieg okoliczności, ze trądzik sie zmniejszyl w tym czasie.

reklama
Mlody spal popludniu 3.5 godz. Az niewiedzialam co mam robic[emoji12]
Ale za to wieczor sredni bo marudny i placzliwy byl. Za to szybko zasnal na noc.

I kurcze wydaje mu sie ze narazie nie ma poprawy z tym jefgo zapaleniem oskrzeli. Niby mniej kaszle ale dalej rzezi i slyszy sie cos w oskrzelach jak oddycha szczegolnie jak placze.
We wtorek ide z nim do kontroli wiec zobaczymy co powie pediatra.

Bleka super. Korzystaj z chwili[emoji3] zycze zeby juz tak bylo zawsze[emoji3][emoji3][emoji3]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry