Amor moze miec zwiazek. Niektore dzieci uczulone na bialko krowie ulewaja.
Dla mnie mm ma same minusy niestety.. jedyny jego plus to podanie go dziecku ktore nie moze z jakoegos powody byc karmione puersia.
Werci to faktycznie gratisik. Powodzenia na operacji
Aney poplakalam sie !
Lunera tak ja jestem w stanie dla swoich dzieci zrobic wszystko (jak kazda mama)
Mysle ze duzo daje doswiadczenie ktorego nie mialam przy Alexie i cisze sie ze moge to przezyc.. wiecie ja bylam tyle razy naswietlana rentegenem (niezliczoba ilosc razy bo przed operacjami po..i jeszcze w trakcie lezenia w gipsie po pol roku) ze mi mowiono ze nie bede miec dzieci... to jest cud ! 4 razy urodzilam zdrowe dzieci i jestem z tego dumna.. dzieci moje sa dla mnie wszystkim i powiem wam ze obowiazki jakie mam zwiazane z tym nie macza mnie! Bo porpstu kocham to co robie. Czuje sie spelniona w kazdym calu..
Mam kolezanki ktore niestety zawodza czasami.. jedna probowala mnie zdolowac jako mame .. powiedziala ze jedynak ma lepiej bo rodzic posiweca 100% czasu tulko jednemu dziecku.. pila do tego ze ja tego zrobic nie moge..
Moje zycie kreci sie wokol dzieci glownie .. ale tak jak Aney pisze szybko mija!
Alex mi buzi nie da juz wcale czy w domu czy przy kolegach.. ew w policzek czasem.. jedynie przytulas na dobranoc zostal...
Wiecie dla mnie mm kiedys bylo mlekiem dla dziecka..bie znalam skladu s..pisza ze dla dzircka to dla dziecka.. niestety tak nie jest.. ale to jest moje zdanie i o tym moge dyskutowac tylko z kims kto wie co to jest mm od podszewki.
Moim zdaniem mm powinno byc tylko na recepte podawane w sytuacjach kiedy nie ma innego wyjscia.. zdrowiej dla tych malych istotek

ale jest przemysl i kobiety maja wybor i szanuje to
Lucalew ja tez tak Alexowi zdjecia robilam.. normalnie film w stop klatkach hahaha.
Zuzzi mi sie Alicja tez "brzydka" urodzila ; p
Chlopcy mi sie ladniejsi wydawali hahaha... a ona ? I w pierwszym momencie mialam tak ze nawet nie chcialo mi sie jej trzymac ..nie wiem czym to bylo spowodowane bo po chlopcach tak nie mialam.. ale minelo jak ttlko ubralam ja w rozowe ubranka i ta buzka nie byla juz pomarszczona.
Ja to pewnie myslalm ze w sukince i opasce z brzucha wyskoczy haha.
Mam nadzieje ze nikohp nie urazilam bo nie to mam w zamysle