Lucere, dzięki za twoje podpowiedzi!!! Ja swego czasu nawet przegielam w druga stronę, hahaha. Takze teraz pilnuje - jadł z lewej to na lewej odbija itd. Biorę na ręce to trochę na jednej trochę na drugiej. Odkładam do spania raz w jedna stronę łóżka raz w druga. Idealnie nie jest ale nie ma az tak dużej różnicy co u pierworodnego.
Z ćwiczeniami fizjo mam bardzo dobre doświadczenia. Jak trochę popracowalam nad maluchem to zawsze potem były efekty w postaci zdobycia nowych umiejętności, co cieszy najbardziej :-)
Co do brzuszka, to zauważyłam duża zmianę na plus jak przeszliśmy 2 dni temu na podłogę na matę piankowa. Myśle, ze dywan dałby podobny efekt, ale nie mam odpowiedniego dywanu. Łóżko czy kanapa jest jednak za miękka i nie ćwiczy tak mięśni. A teraz sam chętniej sie podnosi do oglądania. Tylko musze pilnować bo przekręca sie z brzucha na bok (oj ciężka ta głowa :-) ) i mata jeszcze twarda przy pierwszych ladowaniach.
Odnośnie maty gimnastycznej to jeszcze sie zastanawiam. Chciałabym wybrać najbardziej płaska ale tez boje sie ze bedzie sie ślizgał na brzuchu. Może ten pałąk z ikei jednak lepszy... Tylko lusterko do niego musiałabym zorganizować.
Anciikowa, jak dobrze cię czytać!!!!! Pomimo całej sytuacji to dobre wiadomości, juz po zabiegu i wiesz co dalej. Kciuki zeby sie nie odmawiało i byście jak najrzadziej o tym myśleli.
Ja tez pisze z komórki. Na komputer mam czas dopiero jak cała trojka spi.
A teraz lecę budować rakietę - taki bonus zakupów online :-)