reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2015

lucalew a najbardziej mnie smieszy jak ktoś się oburza ze" ja bokow nie puszczam " :D a wiatry leca ze ciężko wytrzymac hue hue :D ja się nie kryje bo i po co- trzewia rozwali :D hahahahaha :D:D wiadomo ze nie ide puplicznie i nie cisne :D hehe
dziewczyny pierdzcie na zdrowie :D I do tego taki wierszyk
Puszcze bąka niech się bląka po firankach po zaslonkach , puszcze bąka - zamiast w doopie niech się błąka po chałupie ! :D:laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Hehe dziewczyny chyba nikt tak jak Wy nie poprawia mi humoru aż coraz mąż na mnie spogląda dlaczego śmieję się do tel. :-) mnie też porządnie wzdęło w ostatnim czasie i w ciągu paru dni przybyło mi parę miesięcy patrząc na objętość brzuchola i głód też niesamowity... Wieczorami luteina pod język i choć na trochę mam spokój od jedzenia.
I oczywiście gratuluje udanych wizyt Kochane :-)

Lucalew smacznego:) teraz możemy sobie pozwolic na nocne jedzenie;)

Ide spac bo maly kweka i tylko śpi jak leze obok .

Marand hak synowi urodziny wyprawialam ddla calej klasy to dw miesiące o tym mowilam..meczylam..wymydlslam zabawy jedzenie.. bylam wykonvzona a on przeszczesluey ..tyle prezentoe nigdy na raz nie dostał :)

reklama
Ale mam dzisiaj straszne odruchy wymiotne... Np dziś otwieram śmietnik w kuchni i ... Lece do łazienki... Zwrócić dopiero co zjedzona pomarańcze :( odrzucił mnie zapach resztek jedzenia.. A najbardziej zapach czosnku mi przeszkadza.. A w poprzedniej ciąży za to zapach gotowanego mięsa.. Czasami na sama myśl o czymś mnie bierze, no masakra :(

Ostatnia edycja:
Do góry